SĂ FIE VESELIE! Buftea, ora 21:00, gara finală! Peluza Nord vrea SĂRBĂTOARE!

Rapid Peluza Nord
Rapid Peluza Nord

Peluza Nord a oferit un mesaj pe pagina de Facebook, mobilizator pentru toți suporterii rapidiști, pe care vi-l redăm INTEGRAL:

După un sezon în care emoțiile și stările noastre au trecut dintr-o extremă în alta, Rapidul ne-a demonstrat încă o dată că este unic, prin felul în care ne spulberă toate speranțele treptat, pe parcursul unor perioade ce par că nu se mai termină, revitalizându-le în câteva minute de fotbal spectacol. Cu alte cuvinte, este paradoxal și ,,boala veche” care ne înnebunește pe zi ce trece, dar și ,,tratamentul” care ne ține lucizi. D-asta îl iubim atât de mult!

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Luni, la ora 21, a sosit momentul să ne înarmăm cu steagurile, fularele și să transformăm terenul din Buftea într-o adevărată baricadă giuleșteană, iar la finalul meciului să ne bucurăm de revenirea Rapidului în prima ligă.

Pentru o desfășurare ideală, asiguram toți suporterii rapidiști că atâta timp cât singurul lor gând este să susțină echipa și să participe la un adevărat spectacol, autoritățile nu vor putea aplica sancțiuni și ne putem manifesta în baza legii 195/2002, dat fiind că spațiile din împrejurimile stadionului aparțin domeniului public.

Acestea fiind spuse, îndemnăm toți rapidiștii să vină la meci, respectând bineînțeles măsurile necesare și ,,să vadă toată lumea, cum revin nebunii în A.”

Ne vedem la meci!
Hai Rapid!

CITEȘTE ȘI  SONDAJ | Care e starea ta de spirit?

LĂSAȚI UN MESAJ