Patru puncte în două meciuri și CS Rapid continuă să spere la Europa!

CS Rapid

CS Rapid a jucat zilele trecute alte două partide la handbal feminin. Din păcate, doar unul a fost câștigat, cu Craiova terminându-se doar egal. Ceea ce face ca CS Rapid să reușească ceva foarte rar, anume patru egaluri în acest sezon. E complicat să se întâmple asta într-un sport precum handbalul, pentru cei care cunosc. Interesant este că acum, cu 34 de puncte, Rapid este pe locul 6. La șase puncte, dar și un meci mai puțin față de locul 5, care duce în Europa. Măgura Cisnădie este însă o echipă mai solidă și va fi, totuși, greu de depășit. Partea bună e că acolo, pe 4, mai e Buzăul, care are numai un punct peste sibiene. Însă numărul de meciuri este egal cu cel al Rapidului, 22.

În altă ordine de idei, iată care au fost rezultatele înregistrate de vișinii:

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

  • CS Rapid – U Cluj 35-24. Au înscris: Buceschi 7, Boljevic 7, Popa 4, Constantinescu 3, Chiricuță 3, Kassoma 3, Lazăr 2, Badea 2, Cavlovic 2, Ilie 1, Craiu 1.
  • CS Rapid – SCM Craiova 20-20. Au înscris: Buceschi 5, Boljevic 4, Kassoma 3, Chiricuță 2, Badea 2, Popa 2, Lazăr 1, Vacariu 1.

CS Rapid, trei meciuri în patru zile

Pentru Rapid urmează un triunghiular extrem de important la Sfântu Gheorghe, între 20 și 23 mai. Acolo unde va juca contra celor de la Mioveni, Buzău și Ploiești. În mod normal, rapidistele trebuie să obțină cel puțin două victorii. Iar un succes cu echipa buzoiană chiar le-ar reda șanse bune la Europa!

CITEȘTE ȘI  Azi joacã Rapidul! Ce meciuri putem vedea la tv în weekend din baschetul românesc

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.