Istorie

Povestea unei banderole. Cristi Ignat, căpitan la 18 ani!

Povestea lui Nicolae Vasile, care a fost căpitan la Rapid la 17 ani, e deja bine cunoscută. Acum, o avem pe cea a lui Cristi Ignat. Fundașul de 18 ani din Republica Moldova s-a trezit, cu vreo 30 de minute înainte de meci că va juca titular în centrul defensivei. Și nu oricum, ci cu banderola pe braț. Sigur, Ignat a mai jucat în ceva meciuri pentru vișinii, dar acum nu era programat. Mihai Iosif plănuia să folosească același unsprezece ca-n meciul, câștigat 1-0, cu ASU Poli Timișoara. Adică cu o linie de fundași centrali Dandea-Nastos.

Cristi Ignat a primit și locul și banderola de la Dandea

Doar că bucuria promovării a dus la decizia ca Ignat să preia și locul și banderola de la Dandea. Un gest superb, care arată, din nou, de ce Rapidul este un club special. Așa cum Niky Vasile nu va uita vreodată acel meci amical cu Rubin Kazan în care a fost liderul din teren al echipei, așa și pentru Cristi Ignat această partidă va rămâne memorabilă. Într-o zi de 17 mai în care o importantă pagină din istoria Rapidului se scrie. 2021 este un an frumos! Poate unul dintre cei mai frumoși din istoria Giuleștiului. Cât de paradoxal! Dacă putem folosi un termen de comparație…

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Ca să fie bun Ignat trebuie să joace. La 18 ani nu e prea devreme.
    În schimb Jorza nu e fundaș lateral, n-are viteză, e depășit ușor în fiecare meci. Oricare alt jucător din lotul Rapidului era mai bun ca el, chiar și Harrison.

  2. Din păcate Icnat alaturi de Jorza au făcut un meci extrem de slab, arătând in părerea mea că nu sunt jucători nici de divizia B , darămite la liga 1 ,eu cred că trebuie găsiți jucători valoroși pentru posturile pe care au jucat , pentru a putea avea vre o șansă pentru prima divizie

  3. Pe teren a fost introdusa echipa de baza mai putin Dandea. Nu cunosc motivele pentru care a fost inlocuit cu Ignat. Din pacate pentru baiatul asta, emotiile si-au spus cuvantul. Toate centrarile prin care Craiova a marcat au fost pe partea lui. Dar e un jucator tanar si probabil talentat si nu putem fi suparati pe el mai ales ca am promovat. Mult succes in viitor. Ieri toata lumea a fost euforica si ce s-a intamplat pe teren a contat mai putin. Dar din respect pentru suporteri ar trebui ca ultimul meci, cel de la Mioveni care nu are nici o miza, sa-l abordam cu seriozitate ca si cum ne-ar trebui victoria ca sa promovam. Hai Rapid!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.