NEWS ALERT | Vine Șumudică selecționer? „Trebuie să fii nebun să refuzi!”

Șumudică
Marius Șumudică. Foto: ProSport

Marius Șumudică este dezamăgit de situaţia în care a ajuns echipa naţională. România a pierdut cu Armenia, scor 2-3, şi şi-a redus considerabil şansele de a participa la barajul pentru Cupa Mondială din 2022. Fostul atacant nu înţelege cum de au ajuns tricolorii să primească trei goluri la Erevan. Singurul remarcat al lui Șumudică a fost Florin Niţă, cel care a avut intervenţii providenţiale atât în Armenia, cât şi în confruntările cu Macedonia de Nord şi Germania.

Marius Șumudică, dispus să devină selecţionerul României

E tragic ceea ce s-a întâmplat. Când ajungi să te bată Armenia şi să aibă atâtea situaţii de a marca. Când primeşti trei goluri de la Armenia, e grav! Pentru mine este o situaţie dezastruoasă. Cele trei jocuri nu ne-au arătat absolut nimic. Au fost cel puţin 10 parade extraordinare ale lui Niţă!, a declarat Marius Şumudică în exclusivitate pentru AS.ro. Liber de contract după despărţirea de Rizespor, Șumudică este pe lista posibililor înlocuitori ai lui Mirel Rădoi. Selecţionerul a anunţat că ia în calcul să îşi dea demisia după umilinţa de la Erevan.

Oricine şi-ar dori să antreneze echipa naţională. Trebuie să fii nebun să spui nu unei oferte din partea naţionalei, dar trebuie să iei în calcul experienţa care, cât de cât, nu-mi lipseşte în momentul de faţă. Am acumulat atâta experienţă, dar cred că sunt alţi antrenori îndreptăţiţi, care ar putea să fie înaintea mea ca selecţioneri, a precizat Şumudică.

CITEȘTE ȘI  FC Rapid 1923 vrea să dea lovitura la nivel juvenil! În plus, "Iosif e Șumudică II!"

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ