Victor Angelescu a vorbit despre prelungirea contractului lui Mihai Iosif

Victor Angelescu

Victor Angelescu, acționar la FC Rapid 1923, a vorbit în exclusivitate în cadrul emisiunii ProSport Live despre prelungirea înțelegerii cu antrenorul Mihai Iosif, dar și despre viitorul lui Ovidiu Burcă. FC Rapid 1923 a învins-o la limită pe ASU Poli Timișoara, scor 2-1, în etapa a treia din play-off-ul Ligii 2, iar Victor Angelescu a recunoscut că s-ar fi mulțumit și cu un egal. Totuși, acesta a decis să îi prelungească înțelegerea cu Mihai Iosif și a explicat că atmosfera pe care a adus-o antrenorul la FC Rapid 1923 l-a făcut să ia această decizie.

Victor Angelescu, despre prelungirea înțelegerii cu Mihai Iosif

Odată cu numirea lui Daniel Niculae în funcția de președinte, s-a vorbit despre plecarea lui Ovidiu Burcă, având în vedere faptul că cei doi au avut un conflict în trecut, înainte de promovarea în Liga 3. Victor Angelescu a asigurat că Ovidiu Burcă va rămâne până în vară la Rapid.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Înainte de meci, nu m-aș fi mulțumit cu un egal, dar la final, la cum s-a jucat, m-aș fi mulțumit și cu un egal. Nu sunt eu în măsură să spun ce nu m-a mulțumit în joc. Până la urmă, rezultatul contează. E un antrenor care are cinci meciuri și cinci victorii de când l-am pus. Și în acel mandat de interimar a avut rezultate bune. Am făcut-o pentru că avem încredere în el, nu ca să motivăm echipa, pentru că sunt destul de motivați. A reușit să facă un grup unit și cred că avem mai multă liniște decât în sezonul trecut. A reușit să creeze o familie acolo. În momentul de față, Ovidiu va rămâne sigur până la finalul campionatului, apoi o să aibă o discuție cu mine și cu Daniel (n.r. Niculae)”, a spus Victor Angelescu, la ProSport Live.

CITEȘTE ȘI  Rapid - CFR Cluj 2-0. Dragoș Grigore, pregătit pentru meciul cu Dinamo

Dinu Gheorghe a vorbit despre situația de la Rapid

Prezent în studioul ProSport Live, Dinu Gheorghe, fost președinte la Rapid, a ținut să îi ofere un sfat lui Victor Angelescu. „Poate încercați până se încheie campionatul să păstrați lucrurile așa, pentru că Rapid are nevoie de liniște. Până se încheie campionatul, toată lumea să înțeleagă, chiar și Nico, și lucrurile să rămână așa. S-a pornit foarte bine și ar fi păcat ca ceva să rupă acest drum”, a intervenit Dinu Gheorghe.

„Aveți dreptate. Nu vrem să facem schimbări majore în următoarele luni”, a răspuns Victor Angelescu. Pentru FC Rapid 1923 urmează meciul cu FC U Craiova, contracandidata la promovarea în Liga 1. Victor Angelescu a vorbit pe scurt despre obiectivul echipei lui Mihai Iosif: „Eu îmi doresc victoria, dar și un egal cred că ar fi un rezultat bun. Noi mergem să câștigăm”.

Sursa: prosport.ro

1 Comment

  1. Sigur ca mergem sa castigam, dar d.p. meu d.v. in conditiile in care joci 2 deplasari in 4 zile la rand in 2 extreme ale tarii si-n plus nici nu mai poti aduce argumentul „victoriile aduc victorii” deoarece si Craiova e tot in aceeasi situatie, si inca ceva-n plus, mie mi se pare cea mai buna echipa din play off, chiar si un egal ar fi aproape un miracol.

    Cum ziceam inainte de deplasarea la Timisoara, 2p n-ar fi de aruncat, 4p ar fi de vis. Sincer cu cel mai mare bulan posibil avem 3p in acest moment, la Craiova nu cred ca mai scapam, chiar daca am juca mai bine ca la Timisoara. Trebuie sa jucam mult mai bine sa obtinem ceva, si e f greu in conditiile de deplasari de la dracu-n praznic, la ma-sa-n fief, in 4 zile.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.