NEWS ALERT | Se schimbă, cu acte în regulă, numele stadionului Giulești!

Giulești, peluza 1923

Cu toate că se vorbea că denumirea stadionului nou va fi „Rapid Arena”, ba chiar la un moment dat s-a vehiculat și ideea că acesta s-ar putea numi „Răducan Necula”, adevărul e altul! Sursele 1923.ro au dezvăluit că, în proporție de 99 la sută, noua arenă va purta simplu, numele Rapid – Giulești. Pe vechiul model, numai că în loc de Stadionul „Giulești – Valentin Stănescu„, acesta se va numi Stadionul „Rapid – Giulești”.

CITEȘTE ȘI  Mihai Iosif, supărat pe arbitraj! Ce a declarat antrenorul rapidist

3 Comments

  1. E mai ok Rapid – Giulesti. Eu sunt fan Arsenal si e disperant ca i-au pus denumirea Emirates, ce ma intereseaza pe mine cine e patron sau ce conglomerat sustine el, peste 50 de ani va fi altul! In cupele europene poarta denumirea de Arsenal Arena pt ca nu este permis denumire de marca. In plus, nu sunt de acord sa poarte numele doar unui om, toti suntem rapidisti si de aceea trebuie sa se numeasca Rapid Arena sau Rapid Giulesti pentru toti rapidistii. Perfect.

  2. Cum am spus si la precedentul articol, Rapid-Giulesti reprezinta istoria, traditia si renumitul farmec al rapidului dar pentru ca stadionul e nou, clubul e proaspat, curat si mai puternic, parerea mea este ca Rapid Arena ar fi dat ideea de prosperitate, de brand, de o entitate moderna, nume placut la pronuntie si care, cu usurinta, poate ramane in mintea tuturor romanilor dar si cetatenilor europeni

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.