Runda cu numarul 3 | O noua serie de calcule

Andrei Ciolacu Craiova
Andrei Ciolacu Craiova

UPDATE | Dunarea Calarasi – CS Mioveni

La partida de astazi, un egal ar fi perfect. Un egal astazi, coroborat cu o victorie a baietilor lui Iosif maine, si distanta fata de urmatorul loc care asigura promovarea directa s-ar mari la 6 puncte

______________________________________________

Astazi de la ora 16:30, incepe runda cu numarul 3 din play-off-ul Ligii a 2-a. Echipa lui Andrei Ciolacu, se deplaseaza la Miercurea Ciuc unde pleaca din postura de favoriti.

Pentru Rapid, in acest meci, orice scor este bun, si o sa explic de ce:

  1. Daca bate Miercurea Ciuc, face 36 de puncte, Craiova ramane la 39, iar cu o victorie in partida de joi de la Timisoara, baietii lui Mitza Iosif isi consolideaza pozitia de lider al clasamentului si vor aborda derby-ul din Banie cu un moral puternic, fara presiune, in timp ce focul va fi la olteni.

2. La egal ar fi si mai bine, deoarece s-ar intampla ce am scris la punctul 1 + ca ciucanii vor iesi din calculele pentru promovare.

3. Daca bate Craiova, cu o victorie a Rapidului la Timisoara, ambele se vor instala detasat pe locurile ce duc la promovare directa si focul va fi la adversari.

O noua serie de calcule o vom incepe dupa terminarea partidei. Pana atunci, lasa un comentariu cu parerea ta.

CITEȘTE ȘI  Nu e glumă! Ipoteza Săpunaru la FC Rapid 1923 prinde tot mai mult contur!

4 COMENTARII

  1. Lejer i-au casapit olgutii pe unguri chiar la ei in fief. V-am zis eu ca olgutii nu vor avea probleme la promovare. Tot ce ne ramane noua acum e sa scoatem un rezultat bun la Timisoara. Nu cred ca mai pupam noi primul loc de acum inainte. Sa vedem.

  2. Asta cu focul e deja prea mult. Important e sa nu pierdem la Timisoara, meciul e foarte greu si cotele arata acest lucru. Timisorenii au handicap de clasament ca si ungurii si vor risca de data asta mult pentru victorie. Sa speram ca-i prindem pe contra.

  3. mult mai interesant decat aceste calcule e interesant ca echipa noastra sa joace cum a facut-o si pana acum si dupa aceia vom mai vedea ce se intampla.

LĂSAȚI UN MESAJ