Daniel NiculaeRapid

REINCEPE TAMBALAUL! Daniel Niculae nu mai este presedinte la FC RAPID 1923 | COMUNICAT OFICIAL

UPDATE | Din informatiile digisport.ro, cel care s-a opus numirii lui Daniel Niculae a fost Andrei Nicolescu.

Stirea initiala
__________________________________________

Anuntat ca presedinte al FC RAPID 1923, Daniel Niculae si intreaga suflare rapidista, afla cu stupoare ca nu poate fi numit presedinte al clubului doarece unul dintre membrii CA (fara a se specifica cine anume) s-a opus numirii. Asa ca, dupa cum reiese din comunicat, Daniel Niculae este un simplu… consilier.

Iata comunicatul oficial al clubului:

Avand in vedere informatiile aparute in presa sportiva referitoare la revenirea lui Daniel Niculae in cadrul clubului, pentru claritate, mentionam ca in momentul de fata dl. Daniel Niculae nu detine calitatea de presedinte de club al Rapid.

In cadrul sedintei Consiliului de Administratie al Rapid din data de 13.04.2021, avand pe ordinea de zi numirea dlui. Daniel Niculae in functia de Presedinte de Club, acesta nu a putut fi numit in functie ca urmare a votului negativ primit din partea unuia dintre membrii Consiliului de Administratie.

Cu toate acestea, dorim sa precizam ca actionarii majoritari ai Rapid sprijina in mod ferm colaborarea cu Daniel Niculae in cadrul clubului, iar pana la clarificarea situatiei si indeplinirea tuturor formalitatilor referitoare la numirea sa intr-o functie oficiala, acesta va ramane alaturi de Rapid prin oferirea de consultanta actionarilor majoritari.

Lasa un comentariu mai jos cu parerea ta despre acest lucru

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

  1. Angelescu, patron Rapid: „Vrei sa fii presedinte?”
    Niculae: „Da!”
    Angelescu, patron Rapid: „Ma bucur, de fapt eu nu-s chiar pe-atat de patron pe cat credeam!”

  2. Sper din tot sufletul sa fie doar un zvon. Locul lui Daniel Nicolae este numai la Rapid.Clubul nu are nevoie de dezbinari.

  3. nu va mai speriati atata ca nu s-a intamplat cine stie ce. lucrurile se vor aranja si totul va fi bine. iar chestia cu mihai iosif ca n-ar fi principal se stie deja si nu-i o noutate. mie mi se par lucrurile asta puierile. problema ce mare e sa jucam bine si sa castigam meciul cu miovenul,

  4. e mina lui burca clar un jeg care nu are ce sa caute la rapid urmareste postul de principal nu se astepta ca mita sa aiba rezultate ak ceva timp surdu un stelist renunta la bani sa nu intre rapidul in faliment si burca sustinea vehement sa i sa dea banii deci depre ce dr vb aici cum sa nu accepti numirea lui niculae presedinte un rapidist adevarat

  5. Doamne apara si pazeste. Incepe sa fie clar. Inca un sezon in L2, cel putin, ca te vei bate cu csa si dinamo. Bravo tata.. Mai bine la AFC, cand se va relua campionatul. Cel putin acolo nu ai pretentii asa mari. Amatorism la greu.

  6. Totul se prezinta ca si cum s-ar dori o LIGA a 2-a in anul viitor cu baza in cele 3 echipe de traditie din Bucuresti (CSA Steaua, Rapid si Dinamo). Sa fie oare intamplator ca tocmai cand se aranjau lucrurile mai se porneste un scandal? Am ajuns sa nu prea credem in coincidente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.