Rapid

BREAKING NEWS | FC Rapid 1923 a dat drumul la abonamentele pentru play-off

FC Rapid 1923 a pus în vânzare biletele pentru play-off! Cum cinci meciuri se vor juca „acasă”, prețul unui abonament va fi de 60 lei. Adică 12 lei pentru fiecare meci! Sigur, încă se joacă cu porțile închise. Însă abonamentul este REAL, card, personalizat și, dacă se va da drumul pe stadion băieții vor putea beneficia de aportul tău! Ar fi bine să te grăbești pentru că, din informațiile 1923.ro și visiniu.ro, numărul lor este totuși LIMITAT și se vor ține la vânzare o perioadă relativ scurtă. Însă! Nu uita că ăsta va fi un abonament ISTORIC. Pentru că noi CREDEM în PROMOVARE! Miță Iosif crede. Și suntem siguri că FC Rapid 1923 poate obține MĂCAR șapte victorii. Așadar… Nu mai sta pe gânduri!

Intră pe site-ul oficial al FC Rapid 1923, la secțiunea abonamente și de acolo te descurci ușor! Există și un mesaj din partea clubului PENTRU TINE!

Băieții noștri au arătat caracter în ultimele meciuri și au dus locomotiva mai aproape de Liga 1. Va fi un Play-Off în care ne vom bate pentru fiecare punct și pentru locul nostru pe prima scenă a fotbalului românesc.

Povestea promovării nu poate exista decât în simbioza echipă – suporteri, așa că dorim să iți oferim posibilitatea să îți arăți susținerea față de jucători prin achiziționarea de abonamente virtuale, iar dacă se vor deschide porțile stadioanelor vei avea prioritate.

Abonamentul va veni la pachet cu un card-abonament pentru că așa îi stă bine oricărui rapidist.

Mai mult de atât, Miță are nevoie de suport pentru a-și duce la îndeplinire marele vis: promovarea în Liga 1. Și nu este doar visul lui Mihai Iosif, este și visul tău și al tuturor rapidiștilor!

Hai alături de Rapid pentru că Miță, jucătorii și clubul au nevoie de tine! Pentru că vom lansa un tricou dedicat acest pentru Play-Off, abonații vor avea o reducere de 10%.

Hai Rapid!

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.