Daniel NiculaeRapid

OFICIAL | Daniel Niculae la FC Rapid 1923 pentru Liga 1!

Daniel Niculae a revenit la FC Rapid 1923. Ca președinte! 1923.ro a anticipat și dezbătut intens această variantă care s-a concretizat pe data de 2 aprilie 2021. Anunțul a fost făcut inclusiv de pagina de Facebook a FC Rapid 1923. Detalii vin mâine, 3 aprilie. Cert e că ziua păcălelilor a trecut și totul arată superb. Adică nu-l aduci pe Daniel Niculae la club dacă lucrurile nu se îndreaptă și, mai ales, dacă nu se dorește cu ardoare promovarea în Liga 1. Pentru că, așa cum Andrei Nicolescu – actualul, încă?, vice-președinte al FC Rapid 1923 – spunea că cele două poziții, de președinte și director sportiv vor fi luate în calcul pentru prima divizie.

Urmează Răzvan Raț după Daniel Niculae?

Sigur, promovarea e departe de a fi acontată, dar ea este o prioritate. Și nici nu are cum să fie altfel, având în vedere că Mihai Iosif este antrenor. Veți vedea că FC Rapid 1923 poate câștiga MĂCAR șapte meciuri în play-off. Din 10! Da, e posibil, există nervul necesar. Dacă vine și Daniel Niculae totul se îmbunătățește, evident! Acum, așa cum v-am spus tot noi, Răzvan Raț e aproape să fie numit director sportiv. Vedem ce și cum. Însă perspective sunt. Stadionul nou e aproape gata. Noi suntem de părere că, în acest context, o promovare a FC Rapid 1923 este aproape iminentă. Și mai credem că în Liga 1 se va intra cu maximum entuziasm!

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Sa castigam 7 din 10? Eu as fi multumit cu 6, ba chiar de m-ai pune, as semna acuma sa castigam 5! Cu 5 victorii ai sanse mari de primele 2 locuri, evident daca nu pierzi mai mult de 2 dintre celelalte 5!

    Daca am castiga 7, am castiga campionatul fara doar si poate, dar e vis si lux, asa ceva la noi n-a mai existat de cand ajungeam in sferturile EL, si nici atunci macar n-am fost in stare sa luam capionatul, chiar daca vorbim de cel de liga a 2-a acum!

    Sa speram ca va fi bine! 🙂

  2. Messi nu e președinte, iar Ronaldo nu e director sportiv. Și nici viceversa. Corect, săracul ăla de Raț nu are decât două titluri cu Rapid, atât s-a putut. E ceva infim pe lângă comentariile celor care au realizat înzecit mai multe performanțe în domeniile lor…

  3. Alo, de unde vine atâta optimism? Da, Rapidul cu Daniel Niculae pe TEREN are șanse mari la promovare. Dacă e președinte ce poate sa facă, vrăji? Iar Raț… e clar ca pe asta l-a lovit foamea și vrea sa mai prindă și el o pâine pe undeva. Ce mare istorie a Rapidului înseamnă Raț? Ce experiența are el ca director sportiv? Va bucurați de parca ar veni Messi, Ronaldo și încă vreo câțiva ca ei sa pună osul la promovare.

  4. eu sunt convins ca venirea lui daniel niculae nu-i decat de bun augur. am suferit enorm in ultimii ani ca sa sa ne mai putem permitem anumite animozitati. iar mihai iosif trebuie sa ramana antrenorul nostru pe tot parcursul play-off si nu numai.

  5. Retineti ce va spun Abia s-au pus nitel pe roate si conform traditiei rapidiste schimbam ceva Vor porni scandaluri si se va alege prafu nu doresc asta nu vreau sa am dreptate dar amintitiva cum a fost de fiecare data Hai rapid !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.