Rapid

Victorie din 11 metri pentru csa steaua contra FC Rapid 1923 II. Era și păcat…

FC Rapid 1923 II face un meci excelent contra bogaților de la csa steaua, dar arbitrul ia atitudine și pune mingea pe punctul cu var în minutul 80, când vede că gazdele cu un lot compus din foști „fotbaliști” nu-și poate crea vreo o ocazie. Militarii au bătut în tur cu 1-0, iar centralul a decis că e și păcat ca o echipă cu un buget așa mare, bani primiți de la stat,  să continue să se facă de râs, precum s-a întâmplat în ultimii cinci – șase ani.

Arbitrul, fază asemănătoare și în careul csa steaua… Interpretarea…?

La o fază similară, în careul advers, la un duel dintre jucători, arbitrul a dat galben pentru simulare. Sigur, asta e steaua dintotdeauna, fie că vorbim despre fcsb sau struțo-cămila din liga a treia. Există, desigur, asemănări. Ambele au aceleași culori și fiecare are cam 300 de suporteri fizici. Până la urmă, s-a făcut 2-0 și așa a rămas. Noi ne bazăm, de data asta, că fcsb 2 o ține tot în liga a treia. Că mai mult de liga a 4-a oricum n-ar merita.

PS: am pus o fotografie prin care să susținem afirmația legată de suporteri. În urmă cu trei ani, pe Arena Națională, csa steaua a jucat acasă cu Academia Rapid a adus vreo 40.000 suporteri. Toți rapidiști. Sau, mă rog, vreo 39.000.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Ne place sau nu, @Johnny D, CSA Steaua va urca si va ajunge si in liga 1, sunt multi oameni afaceristi care abia asteapta sa promoveze in liga 2 si sa puna mana pe brandul Steaua, celor de la fcsb le va fi greu, ei se numesc fcsb, iar ceilalti se numesc steaua, gandeste-te sa fie in liga 1 steaua si fcsb, fanii fcsb obligati si fortati nu mai poata spune ca ei tin cu steaua, pentru ca steaua va fi celalalt club… va fi nebunie, mie mi se pare si comic si foarte interesant :)))

  2. Lasa-i bata, da-i in amarat, ca baga Berbecali iar prima echipa la FC FCSB 2 si-i tine in liga a 3-a, cum i-am tinut si noi 3 ani in a 4-a. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.