Fotbal internaționalMarius Sumudica

Marius Șumudică a reacționat! Vrea să se implice la FC Rapid 1923 și financiar!

Marius Șumudică este liber de contract după despărțirea de Rizespor. Însă a declarat că nu ia în calcul un nou angajament, cel puțin până în vară. Tehnicianul care pe 4 martie a împlinit 50 de ani a dezvăluit că și-ar dori să vină pe banca FC Rapid 1923, echipa sa de suflet, dar doar în anumite condiții. Cele opt meciuri consecutive în care Rizespor nu a cunoscut gustul succesului au făcut ca drumurile lui Marius Șumudică și ale clubului turc să se despartă. Cu toate acestea, antrenorul român are cuvinte de laudă la adresa ocupantei locului 15 din Super Lig.

Șumudică: „Nu voi uita Rizespor. Oamenii plângeau când am plecat”

A fost un amalgam, de la lucruri pozitive, la lucruri negative. O echipă foarte bine structurată din punct de vedere administrativ. Rizespor e cel mai bun club la care am lucrat vreodată. Când am venit era în comă, la terapie intensivă. Erau peste 20 de cazuri de COVID-19, reveneau câte 3-4 jucători, n-am putut să aliniez un 11 de bază, n-aveam timp să pregătesc echipa, jucam din 3 în 3 zile. Am tot tras de mine, am încercat, dar simțeam că energia mea dispare și nu puteam să-mi implementez filosofia.”

„Nimeni nu voia ca eu să plec de acolo, oamenii plângeau, aveau niște planuri cu mine, dar din păcate nu s-au concretizat. E un club pe care nu-l voi uita niciodată. Nu voi mai face niciodată această greșeală, să preiau o echipă din mers. Îmi asum greșeala, dar până la vară vreau să mă odihnesc„, a declarat Marius Șumudică pentru ProX, citat de digisport.ro.

„Aș putea să mă implic din punct de vedere financiar la Rapid”

Șumudică a recunoscut că, în ciuda faptului că Turcia reprezintă prima opțiune pentru întoarcerea sa pe banca tehnică, dacă FC Rapid 1923 va promova și conducerea din Giulești îi va accepta condițiile, s-ar întoarce cu sufletul deschis la formația pe care o iubește.

„Cu siguranță, Turcia va fi prima opțiune. Sunt în legătură cu mai mulți impresari, cu conducători de club care vor ca de la vară să preiau echipe de acolo. Puteam să iau oricând cetățenia turcă, în două zile aveam pașaportul dacă voiam. În cazul în care Rapidul va promova și va exista susținere financiară și condiții de muncă bune, să-mi fie acceptat staff-ul și președintele pe care mi-l doresc, Rapid e de luat în calcul. E echipa pe care o iubesc și inima îmi spune să merg acolo. Rapidul e pe același palier cu Turcia.”

„Îmi doresc enorm, îi doresc baftă lui Grig să promoveze. Vreau să-mi fac timp să merg la câteva antrenamente, m-aș duce și la meciuri dacă pot. Dacă facem o echipă puternică pe care s-o conduc alături de oamenii în care am încredere, aș putea să mă implic și din punct de vedere financiar, având unele relații cu oameni potenți financiar din Turcia, a încheiat Marius Șumudică.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Foarte slab joacă Bălan. Ar trebui pus oricine aleargă, chiar și mijlocaș în s

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.