Marius SumudicaRapid

Marius Șumudică, prima reacție oficială după oferta de la FC Rapid 1923

Conform fanatik.ro, Marius Șumudică ar fi primit o ofertă colosală de la FC Rapid 1923. Contact de digisport.ro, antrenorul a negat această ipoteză și subliniază că nu ar merge acum la FC Rapid 1923 sub nicio formă. Mai jos sunt vorbele lui Șumi. Acesta este de înțeles, având în vedere situația extrem de complicată. Practic, FC Rapid 1923 are la dispoziție trei partide pentru a afla, nu dacă promovează, ci dacă intră în play-off. În acest context, în mod cert, Șumudică realizează că riscul pentru cariera sa ar fi prea mare. Mai ales dacă ne raportăm la cota pe care el o are în prezent.

Ce a declarat Marius Șumudică despre preluarea FC Rapid 1923

Nu știu de unde Dumnezeu se avansează asemenea sume, pentru că eu n-am vorbit cu nimeni. Nu se pune problema ca eu să mă duc acum la Rapid. N-ar fi vorba de bani, pentru că dacă ar fi o ofertă de la Rapid și alta de la alta echipă, aș alege Rapid. Am văzut la Rize ce înseamnă o echipă din mers, mi-e clar că nu trebuie să mai fac vreodată așa ceva. Îl respect pe actualul antrenor de la Rapid și vreau să reușească. Cu tot respectul pentru Rapid, părerea mea e că nu există lot de promovare, a declarat Marius Șumudică.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. Pe mine m-ar interesa cine a adus acesti jucatori si de ce mai e la echipa! Atat.
    Atacanti mai slabi ca aia 2 decat acum n-am avut niciodata, nici in Liga a 4-a. Vlada e peste amandoi, si peste Balan care nu stie da-n minge (Balan de la Craiova de Liga 2 e cu 2 clase peste el) si Ionita care a uitat tot ce-a stiut acu un deceniu. Ca sa promovezi, in primul rand iti trebuie oameni care sa se priceapa la jucatori, nu avem.

  2. Dragi prieteni,cu toti recunoastem ca lucrurile nu merg bine.Oricat am fi de optimisti sa recunoastem ca nu avem cum sa promovam.Ca e chestie de lot,desigur,ca poate ca sistem de joc mai trebuie regandit,fara indoiala,dar ne trebuie un nou inceput.Ca si in viata,primul pas e sa vezi ca drumul pe care ai plecat nu duce unde vrei.N-are rost sa ne lamentam.Prin ce a trecut Rapidul nostru in alte vremuri,cele de acum sunt floare la ureche.Totul e sa ne pastram elanul de rapidisti si cu o sustinere atenta si de suflet,va fi sarbatoare si pe ulita noastra.Nu e peste ca stavridul,nici echipa ca Rapidul !

  3. Nu are lot de promovare. Au mers pe aceeași jucători de anul trecut . Se știa de la început. Nu au nicio șansă! Păcat!

  4. Adevaratii rapidisti sa doneze clubului min 50 euro cu destinatie precisa;plata salariului pentru5 jucatori de prima mana si a unui antrenor corespunzator. Numai cu oameni de valoare putem promova si a pune bazele unui club de fotbal competitiv. Cu refuzatii altor echipe vom ramane o echipa de umplutura.

  5. Vise, tata, vise.
    Bine ca o spune unul, Sumudica, care stie cu ce se mananca fotbalul ,ca Rapid nu are lot de promovare. Au mai spus-o, toamna trecuta , Piti, Narcis Raducan si inca vreo cativa , care se pricep la fotbal. Trist, dar adevarat. Rapid mai rateaza o promovare si daca nu va face ce trebuie, in editia viitoare o sa te bati cu cele care nu vor promova, plus ca mai vine csa, iar altele deja au adus jucatori pentru sezonul urmator. Cum mama naibii la altii se poate , numai la Rapid NU ? Temerea mare este ca in privat nu este ca la sustinerea consiliilor. In privat se hotaraste oprirea finantarii si GATA. Nici nu vreau sa ma gandesc, dar daca nu se obtine promovarea, ani la rand, orice este posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.