BREAKING NEWS | FC Rapid 1923, 150.000 euro pentru Șumudică

Şumudică
Şumudică a pozat inedit pentru publicaţia turcească SABAH

Marius Șumudică, dorit în Giulești! FC Rapid 1923 nu a bătut pe nimeni în 2021 şi este foarte aproape să rateze promovarea în Liga 1 pentru al doilea an consecutiv. Ba mai mult, giuleştenii riscă să nu intre în play-off, după 1-3 pe propriul teren cu Miercurea Ciuc. Conducerea pregăteşte o mutare spectaculoasă pentru a forţa în ultima parte a sezonului. Marius Șumudică a primit o ofertă excelentă pentru a prelua echipa de la Nicolae Grigore. FC Rapid 1923 a fost scoasă din zona de play-off după rezultatele din această etapă, ba chiar ar putea ajunge pe locul 8 dacă U Cluj se impune la Recea. Jocul este extrem de modest, cu doar două puncte în 2021, iar experimentul Nicolae Grigore pare unul ratat. În ciuda unui start de mandat apreciat.

Ofertă record pentru Marius Șumudică, demnă de lupta la titlu în Liga 1: 20.000 de euro pe lună şi 150.000 primă de promovare

Marius Şumudică este liber de contract după ce s-a despărţit de Rizespor, o experienţă nefericită şi pentru el. Dar este cu siguranţă un antrenor al cărui nivel este unul excelent pentru România. Cu atât mai mult în liga secundă. Ar putea fi o lovitură uriaşă dată de Rapid în lupta pentru promovare. Oficialii rapidişti ştiau că era nevoie de o ofertă uriaşă pentru a-l convinge pe Şumudică. Una adevărat record pentru nivelul ligii secunde. Lui Şumudică i s-a oferit un salariu de 20.000 de euro pe lună până în vară, dar şi 150.000 de euro primă în cazul în care reuşeşte promovarea.

Ce a declarat Marius Șumudică

Marius Şumudică le-a transmis oficialilor rapidişti că este mulţumit de oferta financiară, dar a cerut totuşi câteva zile de gândire. Şumi se teme că este pur şi simplu imposibil să obţină promovarea în Liga 1 cu actualul lot de jucători. Tocmai din acest motiv a preferat să vorbească de venirea la FC Rapid 1923 abia de sezonul viitor, dacă se reuşeşte promovarea.

CITEȘTE ȘI  FC Rapid 1923 II - FC Dinamo II 1-0. Victorie adusă de Ernest!

“În cazul în care Rapidul va promova şi va exista susţinere financiară şi condiţii de muncă bune, să-mi fie acceptat staff-ul şi preşedintele pe care mi-l doresc, Rapid e de luat în calcul. E echipa pe care o iubesc şi inima îmi spune să merg acolo. Rapidul e pe acelaşi palier cu Turcia. Îmi doresc enorm, îi doresc baftă lui Grig să promoveze. Vreau să-mi fac timp să merg la câteva antrenamente, m-aş duce şi la meciuri dacă pot”a declarat Marius Șumudică pentru Pro X.

E așteptat încă de săptămâna viitoare

În cazul în care va accepta să o preia pe FC Rapid 1923 încă de săptămâna viitoare, Marius Şumudică ar debuta în partida cu Unirea Slobozia. Una în care giuleştenii nu au voie să facă niciun pas greşit. Pentru ca apoi să înfrunte două rivale la play-off, Dunărea Călăraşi şi Metaloglobus. Cel mai probabil, ar fi nevoie de şapte puncte din aceste trei partide pentru a lua o opţiune serioasă pentru play-off.

Chiar şi dacă intră în play-off, misiunea rămâne una dificilă pentru FC Rapid 1923. Asta pentru că Petrolul şi U Cluj, echipe cu loturi ceva mai bune, au început să joace foarte bine în 2021. Universitatea 1948 are un avans destul de bun, patru puncte. Chiar cu un meci în minus disputat. Iar punctele nu se înjumătăţesc pentru play-off.

Sursa: fanatik.ro

LĂSAȚI UN MESAJ