Mihai Iosif, savuros: „Alerg, bag și alunecări! Orice pentru victorie!”

Mihai Iosif
Mihai Iosif

La finalul meciului FC Rapid 1923 – Dunărea Călărași 4-0, Mihai Iosif a vorbit despre revenirea sa pe banca celor de la FC Rapid 1923 ca antrenor principal. Cu euforia și pasiune ce-l caracterizează, Miță a explicat cum a pregătit și, mai ales, cum a trăit această victorie. Mai jos aveți reacția acestuia. Reamintim că Mihai Iosif a fost confirmat ca principal până la finalul acestei stagiuni, cel puțin.

Ce a declarat Mihai Iosif la finalul meciului

„Sunt foarte fericit! Alerg, bag și alunecări, fac orice pentru victorie! Meciul a fost greu, deși scorul a fost mare. Ce să mai zic de jocul băieților? A fost 4-0! Asta cred că este relevant! Le-am explicat băieților la ce club joacă, au dat dovadă de o atitudine extraordinară. Le-am spus că îmbracă tricoul celei mai iubite echipe din România. Eu nu sunt norocul echipei, noroc a fost al diavolului. Sunt unul dintre ei. Presiune este non-stop la Rapid, indiferent de loc. Nu mă gândesc vreo secundă că mai putem rămâne în liga a 2-a! Metaloglobus este o echipă bună, dar eu sper să-i batem”, a declarat Mihai Iosif.

CITEȘTE ȘI  FC Rapid 1923 - Dunărea Călărași 4-1. Sprint spre promovare!

3 COMENTARII

  1. O echipa joaca după antrenor dacă antrenorul iubește unde este.. Atunci echipa zburda pe teren… Iosif Mihai.. Meserie Tata….. Bv

  2. oare vom trai din nou de la agonie la extaz? sa dea dumnezeu asa sa fie. mihai iosif a demonstrat din nou ca nu trebuie sa fi fost mare fotbalist ca sa poti fi un bun antrenor.

LĂSAȚI UN MESAJ