Victor Angelescu, prima reacție despre cea mai recentă situație de la ProRapid

Tudorache Nicolescu Angelescu

Patronul echipei FC Rapid 1923, Victor Angelescu, spune că întreaga comunitate s-ar bucura de baza din Bulevardul Laminorului, nu doar formația din Liga 2: „Ar fi foarte bine dacă baza Pro Rapid ar ajunge la Primăria Sectorului 1 și dacă s-ar reuși reabilitarea ei. În primul rând cred că ar fi un lucru bun pentru locuitorii Sectorului 1, ar putea beneficia cu toții de această bază. Copiii ar avea unde să facă sport, toată comunitatea s-ar bucura de Pro Rapid. Desigur că și noi am fi interesați să închiriem baza dacă va fi reabilitată.”

Victor Angelescu: „Baza va fi folosită de întreaga comunitate”

„Nu ar fi posibil să se reabiliteze baza și să fie folosită exclusiv de Rapid. Noi am putea ajunge la o înțelegere cu Primăria Sectorului 1 și să folosim baza contra cost, dar în niciun caz în mod exclusiv. Rapid este un club privat și nu ar fi posibil așa ceva. Ar fi un lucru bun dacă primarul s-ar implica în acest proiect”, a spus Angelescu, pentru Digi Sport.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

CITEȘTE ȘI  Mihai Iosif, supărat pe arbitraj! Ce a declarat antrenorul rapidist

2 Comments

  1. Foarte clar si concis punctul de vedere al d-lui Angelescu. Eu am scris parerea despre acest subiect, intr-un comment anterior, dar sper ca se va face ceva bun cu Pro Rapid.

  2. O vom felicita pe Doamna Primar daca se va tine de cuvant. Normal, ca Rapidist, m-as bucura sa revenim si noi acolo!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.