NEWS ALERT | Campionatul European, anulat de UEFA!

NEWS ALERT | Campionatul European, anulat de UEFA!

Masura UEFA care a anulat campionatul european U19
Masura UEFA care a anulat campionatul european U19

Campionatul European U19, care urma să fie găzduit de România în această vară, a fost anulat de UEFA. Anularea se aplică atât pentru competiția masculină, cât și pentru cea feminină. „În luarea acestor decizii, Comitetul Executiv al UEFA a ținut cont de faptul că restricțiile guvernamentale din prezent ar pune probleme în vederea călătoriei delegațiilor”. Forul continental adaugă că „deși este regretabil că nicio competiție de tineret nu se poate desfășura în acest sezon, sănătatea și siguranța tinerilor sportivi trebuie să aibă prioritate în circumstanțele actuale”.

Patru stadioane alese pentru Campionatul European U19

Reprezentativa U19 a României urma să participe la turneul final în calitate de țară gazdă, alături de alte șapte echipe naționale. Arenele alese pentru găzduirea partidelor erau stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, „Anghel Iordănescu” din Voluntari, plus „Rapid Arena” și „Arcul de Triumf”, din București.

Din 2002, de când s-a introdus categoria sub 19 ani la națională, România a organizat o singură dată turneul, în 2011. Atunci, „tricolorii” au terminat pe ultimul loc în grupă, cu un punct. Totuși, România va avea șansa de a găzdui meciuri de la un turneu final în această vară. La București sunt programate patru dintre meciurile de la EURO 2020, turneu final destinat „naționalelor” de seniori.

Sursa: gsp.ro

CITEȘTE ȘI  VIDEO | Stadionul Giulești prinde contur și formă! Imagini cu instalația de degivrare

LĂSAȚI UN MESAJ