INEDIT | Cum l-a „păcălit” Regal Sport pe Victor Angelescu cu Octavian Popescu

Octavian Popescu FC Rapid 1923, luat de Iencsi la Craiova

În 2018, la un an după ce grupa lui a luat titlul național de juniori, clubul la care era legitimat Octavian Popescu, Regal Sport, s-a transformat în Centrul de Performanță Rapid. Claudiu Florică a înființat un alt club, Estudiantes Metropolitan, unde a păstrat cei mai buni juniori de la Regal Sport. Printre care și Octavian Popescu, spre frustarea lui Victor Angelescu care s-a simțit păcălit. Așa cum principalul acționar al FC Rapid 1923 a și declarat la finalul lui 2020.

Badea, fostul președinte de la clubul lui Octavian Popescu a vorbit

Popescu a fost doar împrumutat la FC Rapid 1923, unde a stat șase luni. Când au realizat că nu este în proprietatea lor, șefii de la club au decis să nu-l mai folosească în meciuri. Așa, puștiul a ajuns sub formă de împrumut la CSU Craiova. Mihai Badea, fostul președinte de la Regal Sport povestește pentru gsp.ro, totul, cu lux de amănunte.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Un mare merit în cariera lui îl are Adrian Iencsi. Iencsi îl pregătise la juniori la Rapid și apoi l-a adus la Craiova, unde el preluase echipa a doua. El l-a promovat și l-a jucat la Craiova. Apoi l-a vrut înapoi la Rapid, când s-a întors el principal, dar Tavi era deja jucătorul fcsb. Nu știu de ce l-a scăpat Craiova. Ei aveau drept de cumpărare de 90.000 de euro. Ca să îl ia, trebuiau să se înțeleagă și cu părinții, din cauză că Tavi era minor. Din ce știu eu, i-au oferit un contract foarte mic, 600 de lei pe lună. Tavi semnase deja cu firma de impresariat a lui Giovanni Becali. Atunci a venit fcsb. A plătit 90.000 de euro pentru 90 la sută, apoi încă 100.000 de euro pentru restul de 10 la sută”, confirmând importanța lui Adi Iencsi în cariera sa.

CITEȘTE ȘI  VIDEO | Rapid II - fcsb II 2-0. Ioniță, în prim plan! Vezi meciul complet

Popescu a jucat pentru FC Rapid 1923 într-un amical

Legat de acest subiect a vorbit recent și căpitanul FC Rapid 1923, Ionuț Voicu. „Îl ştiu pe Tavi, am lucrat o scurtă perioadă cu el, ştiu ce s-a întâmplat atunci. El a făcut parte dintr-un grup de jucători care nu aparţinea de Rapid, a ales altă variantă. A dorit chiar şi atunci când a plecat grupul, a fost dorit şi ulterior de Adrian Iencsi. La 16 ani, atunci când a venit Daniel Pancu, el a evoluat într-un amical pentru prima echipă a Rapidului, împotriva Voluntariului”, a spus Ionuţ Voicu, la finalul unui meci amical, FC Rapid 1923 – Corona Braşov 2-2.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.