„Nu se pune problema demiterii lui Nicoale Grigore”

Nicolae Grigore 1
Nicolae Grigore 1

Nicolae Grigore nu este amenințat cu demiterea. Andrei Nicolescu, vicepreședintele FC Rapid 1923, a fost invitatul emisiunii ProSport LIVE și a vorbit despre rezultatele slabe ale echipei din Giulești în primele două etape din eșalonul secund (2-2 cu Ripensia și 0-0 cu Gloria Buzău). Momentan, FC Rapid 1923 egalează ASU Poli la puncte (27) și jocuri (15), rămâne pe locul 3, fiindcă are un golaveraj inferior față de timișoreni, însă are șanse mari să pice în clasament după celelalte rezultate din etapa a 17-a a eșalonului secund.

În următoarea etapă, a 18-a a Ligii 2, FC Rapid 1923 va întâlni pe teren propriu, în data de 6 martie, de la ora 12:00, FK Miercurea Ciuc. Până atunci, echipa ciucană joacă sâmbătă, de la ora 11:00, la Timișoara, cu Ripensia, în etapa a 17-a.

„Nu se pune problema demiterii antrenorului Nicolae Grigore”

„Am pierdut patru puncte importante. E dezamăgire mare. Suntem toți vinovați pentru această situație. Ne lipsește golul. Nu se pune problema, n-am avut nicio discuție! Nu se pune problema demiterii lui Grigore. Am vorbit despre cum putem munci mai bine și mai mult. Sistemul de joc nu s-a schimbat prea mult. Totul pare bine pe hârtie, dar fotbalul nu este matematică. Echipa n-are reacție după o greeșală personală. Este de lucru la acest capitol. Ne vom descătușa după o victorie”, a declarat Andrei Nicolescu, vicepreședintele, conform prosport.ro.

CITEȘTE ȘI  FC Rapid 1923 - Dunărea Călărași 4-1. Patru meciuri. Patru victorii. 13-3 golaveraj: Mihai Iosif

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ