NEWS ALERT | Nicolescu a explicat amenda de 10.000 euro primită de Ciuculescu

Scorpion Ciuculescu nu vrea să plece
Scorpion Ciuculescu nu vrea să plece

Andrei Nicolescu, vicepreședintele FC Rapid 1923, a fost invitatul emisiunii ProSport LIVE și a discutat despre amenda incredibilă primită de portarul Ștefan Ciuculescu. Goalkeeper-ul a acordat un interviu în ProSport, acum trei săptămâni, și a recunoscut că în cadrul echipei sunt probleme serioase cu banii. Atât el, cât și Raul Costin (36 de ani) sunt doar doi dintre jucătorii care și-au depus memorii pentru a-și încasa restanțele salariale. Gestul portarului i-a infuriat pe conducătorii giuleșteni care au decis o amendă-record în cadrul clubului: 10.000 de euro!

Ciuculescu a fost sancționat cu 10.000 de euro!

„E o poveste lungă. El a plecat de la noi în mandatul lui Daniel Pancu. Deși avea o clauză de confidențialitate, n-a ținut cont de ea. A făcut declarații care au deranjat pe toată lumea. Am avut nevoie de el ulterior la Rapid 2, am avut o discuție face-to-face cu el. Asta după ce a vorbit inițial cu team-managerul Cristian Buturugă. I-am transmis că trebuie să-și asume niște lucruri din contract și să nu mai facă tot felul de declarații și de acuzații.”

„Că eu nu mai vreau să se întâmple ce s-a întâmplat. Și-a asumat prin semnătură aceste aspecte discutate cu el. Ulterior e povestea cunoscută. S-a făcut un referat și am analizat tot ce a apărut.  Contractele sunt făcute să fie respectate, asta trebuie să înțeleagă jucătorul respectiv. Nu cred, totuși, că-l vom executa pe jucător pentru această sumă”, a declarat Andrei Nicolescu, conform prosport.ro.

CITEȘTE ȘI  IMPORTANT | Alex Ioniță II și-a aflat suspendarea pentru dopaj

LĂSAȚI UN MESAJ