Ianis Zicu, dezvăluiri tulburătoare: „Sper să nu ajung la proteză”

Ianis Zicu, dezvăluiri tulburătoare: „Sper să nu ajung la proteză”

Ianis Zicu ProSport
Ianis Zicu a jucat un an la Rapid. ProSport a scris despre noul contract

Ianis Zicu (37 de ani), antrenorul celor de la Farul, fost atacant al lui Dinamo și Rapid, a participat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”. Ianis Zicu a vorbit despre regrete, problemele medicale pe care le-a avut, dar și despre Mirel Rădoi și echipa națională a României, care în scurt timp va începe preliminariile pentru Campionatul Mondial de anul viitor din Qatar.

Cel mai mare regret al tău?
E legat de echipa națională și de Euro 2008. Am jucat în campania aia, ne-am calificat la Euro 2008, domnul Pițurcă mi-a spus că dacă voi juca după accidentarea la genunchi, din februarie, până în mai voi merge și la Euro. N-am reușit lucrul acesta, m-am operat din nou și am pierdut acest Euro, care era unic în viața mea.

Ianis Zicu, dezvăluire dureroasă: „Am probleme și acum”

Ai avut ghinion cu această accidentare!
M-a ținut departe atâția ani de fotbal, de stadion, de plăcerea de a juca. Am și trăit o perioadă grea la Dinamo pentru că oamenii nu înțelegeau ce problemă mare aveam la genunchi. Spun o realitate acum! Nu aș fi mers la ȚSKA Sofia dacă aș fi avut genunchiul sănătos, mai ales că eram golgeterul României.

Adică?
Dacă mă duceam în altă parte nu treceam vizita medicală! Asta e realitatea… Când făceam controlul medical nu-l treceam niciodată pentru că genunchiul meu nu arată bine deloc.

Ai și acum probleme?
Am, da! Peste 20 de ani sper să avanseze medicina și să nu ajung la proteză… Când am făcut ultima operație, în Belgia, mi s-a spus că șanse să mai joc sunt cinci la sută! D-asta sunt bucuros pentru ce am realizat după 27 de ani. Atunci mi-a venit mintea la cap.

CITEȘTE ȘI  VIDEO | Daniel Niculae a vorbit pe larg despre planurile pe care le are la FC Rapid 1923

Din punct de vedere tactic, cel mai bun antrenor cu care am lucrat e Cesare Prandelli. Dintre români, Răzvan Lucescu, Victor Pițurcă și Ioan Andone, Ianis Zicu

Sursa: gsp.ro

LĂSAȚI UN MESAJ