Extra-Sport

Mesaj inedit de Paște al lui Ianis Zicu: „Acum albul înseamnă altceva”

Ianis Zicu, fost fotbalist la Inter Milano, Farul, Dinamo, Rapid sau Poli Timişoara, obişnuieşte, din când în când, să posteze pe pagina sa de Facebook şi comentarii pe tema unor probleme de interes general pentru România. Analist TV în prezent, dar și antrenor la copii și juniori, constănţeanul perceput la un moment dat drept urmaşul lui Gheorghe Hagi vine cu argumente solide când îşi susţine o opinie sau comunică subtil ceea ce gândeşte despre un subiect care „arde”.

Ianis Zicu atinge problema consumului de droguri

De Paşte, Zicu a făcut trecerea lină în comentariul său de la o întâmplare hazlie spre o boală gravă a tinerilor de azi: consumul de droguri. Potrivit statisticilor Agenţiei Naţionale Antidrog, pe lângă drogurile licite, adică tutunul şi alcoolul, cele mai consumate narcotice din România sunt canabisul, stimulanţii (cocaina/crack-ul, ecstasy-ul şi amfetaminele), heroina şi noile substanţe psihoactive, etnobotanicele, scrie prosport.ro.

Mesajul postat de Ianis Zicu. De la ce a pornit totul!

Zicu a început textul pornind de la un telefon al unui angajat, în prima zi de Paşte. Apoi i-a teleportat pe prietenii săi de pe facebook până în atmosfera cluburilor din Mamaia, pline de turişti în perioada Paşte – 1 mai.

„Joi l-am anunţat pe grădinarul meu că are câteva zile libere. S-a bucurat enorm. Astăzi m-a sunat să îmi ureze PASTE FERICIT! L-am întrebat ce face. Şi mi-a spus că tocmai a cărat câteva roabe. Iar eu l-am intrebat: <<nici de Paşte nu vrei să te odihnesti?>> Mi-a spus: <<lucrez part time în Mamaia şi duc roabe cu vin şi sampanie la mese :))))… Sper ca anul viitor să nu mă sune şi şoferul şi să-mi spună ca el duce la mese vin şi şampanie cu camionul şi trebuie să ma descurc câteva zile. Cu toate că trebuie să urmeze şi alt „talent ieftin”. Deja sunt câţiva ani de când se schimbă roţile la roabe. Mai nou şi roaba este „băgată în programul rabla” :)))))).

PASTE FERICIT şi celor care nu postează nimic pe instagram si facebook. Părinţilor şi bunicilor care îşi aduc aminte de un trunchi de copac vopsit în alb. Acum în Mamaia „albul” înseamnă altceva din păcate. Un transport eşuat şi mulţi adolescenţi prinşi în această capcană fără scăpare!”, a scris Zicu pe facebook.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.