Voicu: „Nu înțeleg de ce suporterii n-au voie pe stadion, la burgeri e coadă de 5 kilometri”

Ionut Voicu

Mai mulți rapidiști, în funcție cu antrenorul Nicolae Grigore și cei mai reprezentativi jucători au vorbit la finalul partidei FC Rapid 1923 – CSM Corona Brașov 2-2. Pe lângă tehnician, declarații au mai oferit Andrei Drăghia, Ionuț Voicu, Cătălin Hlistei și Alex Ioniță I. Acestea au fost postate pe canalul de Facebook al FC Rapid 1923, preluate fiind de Rapid TV.

Nicolae Grigore vrea o singură echipă la Brașov

E un club drag mie, după Rapid, Brașovul e clubul la care țin. Brașovul merită să aibă o echipă în prima ligă, pentru că are istorie și tradiție. Ar fi bine ca echipele de acolo să se unească și Steagu să revină în prim-planul fotbalului românesc. M-am bucurat să mă reîntâlnesc cu Buga și Marian Cristescu. „Pele” are loc la Rapid, dar nu ca jucători. Așteptăm meciurile cu suporteri, mai ales pe Giulești”, a declarat Nicolae Grigore.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Sperăm ca ușor ușor să avem fani cât mai mulți pe stadion, întâi cu o capacitate redusă, pe urmă cu o capacitate totală. Derby-uri sunt, pentru că, până la urmă, pe teren, jucătorii reprezintă acele cluburi, dar nu este atmosfera. Care motivează jucătorii, dau un anumit ritm. Nu m-a interesat rezultatul, altceva am urmărit, ieri am avut o zi cu două antrenamente foarte intense. E o perioadă de acumulări și să exersăm”, a mai spus antrenorul.

„Știma la ce riscuri ne expunem rămânând în țară. Am văzut că se încălzește și să rămână așa. Sper să dispară și noroiul. La Călărași știu că jucăm pe un teren de iarbă, așa sper. Sper ca așa să fie, fiindcă e greu pe astfel de suprafețe. Apar durerile de articulații, probleme la glezne și așa mai departe”, a încheiat Grig.

CITEȘTE ȘI  Președintele a dezvăluit când ar putea juca Alex Ioniță II pentru Rapid!

Andrei Drăghia s-a bucurat de reîntâlnirea cu Mugurel Buga

„Sperăm să ne meargă extraordinar de bine în meciurile oficiale, ne-am dori să le câștigăm pe toate dacă se poate. A fost o experiență extraordinară să joc împotriva lui Buga, care e un mare fotbalist și mi-a fost coleg. Este greu să ne antrenăm acum, în aceste condiții, dar n-avem ce face, trebuie să ne adaptăm la vremurile actuale. Fotbalul fără suporteri n-are valoare, sperăm să se rezolve cât mai repede cu acest vaccin și să revenim la normal”, a declarat Andrei Drăghia.

Ionuț Voicu este pro-vaccin și militează pentru meciuri cu suporteri

„Echipă bună, lider în liga a 3-a. Sper să fim cu toții sănătoși la finalul acestei perioade. Meciul a fost mai special, am întâlnit vechi prieteni. Buga a zis că-mi face probleme, a vrut să-mi dea printre picioare, dar l-am lovit de cinci ori în două minute. Cred că, la cum arată, mai joacă la liga a 3-a măcar doi ani. Este foarte urât fotbalul fără suporteri. Să dea Dumnezeu să se termine odată nebunia asta pentru că avem nevoie cu toții de suporteri”, a declarat Ionuț Voicu.

„Nu înțeleg de ce pe stadion nu pot intra măcar 10 la sută din capacitate, când pârtia e plină sau e coadă la hamburgeri de cinci kilometri. Mă voi vaccina, clar. Eu cred că asta e soluția. Nu cred în aceste teorii ale conspirației, că dacă voiau să ne facă ceva, o făceau altfel, nu cu vaccinul în mână. Mi se pare normal să fac asta dacă va fi cazul”, a mai spus căpitanul echipei, Ionuț Voicu.

CITEȘTE ȘI  Daniel Niculae anunță: "Ben Arfa se gândește în continuare la Rapid!"

Cătălin Hlistei așteaptă meciul de la Călărași

„Un meci greu, o echipă bună. Noi am venit după două antrenamente foarte grele pe care le-am făcut ieri. Atmosfera este bună, suntem un grup unit și asta va face diferența. Primul amical a început mai greu, veneam după vacanță. Suntem la final de pregătire și zic că jocul este unul bun, va fi și mai bun. Cu Călărași va fi un meci echilibrat”, a conchis și Cătălin Hlistei.

Alex Ioniță I consideră ultimul meci un antrenament personal bun

„Încep să mă simt din ce în ce în ce mai bine. Pentru mine personal a fost un antrenament foarte bun. Cred că va fi un meci interesant cu Dunărea Călărași. E important să ne facem antrenamentul, fiindcă suntem în perioada de acumulare. E clar că suntem în creștere și sperăm să atingem apogeul când se reia campionatul. Pe suporterii rapidiști îi iubesc și-i aștept la stadion”, a încheiat marcatorul primului gol, Alex Ioniță I.

Rămâi pe 1923.ro pentru meciul cu Dunărea Călărași!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.