Laude de la o contracandidată pentru Victor Angelescu și Nicolae Grigore

Tudorache Nicolescu Angelescu

Valeriu Răchită, actual oficial la Petrolul Ploiești, a vorbit despre principalul acționar al FC Rapid 1923, Victor Angelescu. Pe care susține că-l cunoaște foarte bine. În plus, fostul fotbalist a avut un mesaj inedit pentru Nicolae Grigore, noul antrenor din Giulești. În ultima partidă din Liga 2, FC Rapid 1923 a învins-o pe ASU Poli Timișoara, cu 2-0. Formația alb-vișinie se află pe locul 3 din Liga 2, cu 26 de puncte obținute, după 14 meciuri jucate.

Valeriu Răchită, dezvăluiri despre Victor Angelescu

„Vivi” Răchită spune că Victor Angelescu este un om ambițios, care face mari eforturi financiare pentru a o vedea pe FC Rapid 1923 în Liga 1. Cât despre noul antrenor al giuleștenilor, Nicolae Grigore, Răchită susține că este un tehnician autodidact cu un caracter deosebit. Deși îi apreciază pe oamenii din conducerea Rapidului, „Vivi” Răchită dorește formației bucureștene să termine campionatul pe locul 2, în urma Petrolului Ploiești.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Victor Angelescu este un ambițios, îl cunosc foarte bine și își dorește enorm ca Rapidul să ajungă în Liga 1, face eforturi financiare imense. A negociat foarte activ venirea lui Nicolae Grigore de la naționala u21. Grigore este un antrenor autodidact, un fost fotbalist al Rapidului și un băiat de caracter. Ce să-i doresc… baftă și să termine pe locul 2, după Petrolul”, a declarat Valeriu Răchită, la ProSport Live.

CITEȘTE ȘI  NEWS ALERT | Cum se va intra la meciul Rapid - CFR Cluj de la Mioveni

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.