Laszlo Balint a explicat de ce a renunțat la serviciile lui Alex Ioniță I

Alex Ioniță I
Alex Ioniță I

Alex Ioniță I este cea mai importantă mutare pe care FC Rapid 1923 a făcut-o în această perioadă de transferuri. Recent, acesta a oferit primele sale declarații pentru suporterii rapidiști. Din calitate de căpitan al echipei în repriza a doua a amicalului cu AFC Odorheiul Secuiesc, câștigat cu 4-1. Iată ce a declarat Alex Ioniță I înaintea meciului cu Progresul Spartac!

„Mă simt foarte bine din nou în tricoul alb-vișiniu. Acum suntem în perioada de acumulare și ușor-ușor ajungem unde trebuie. Mă descurc destul de bine cu frigul, ca și colegii. Urmează un meci de pregătire în care sperăm să acumulăm cât mai mult tactic. Sper să ne revedem și cu suporterii cât mai curând pe stadion!„, a declarat Alex Ioniță I pentru Rapid TV.

Antrenorul de la UTA a explicat de ce l-a pus pe liber pe Alex Ioniță I

Altfel, fostul antrenor al lui Alex, Laszlo Balint, cel alături de care a lucrat la UTA a explicat de ce atacantul a fost lăsat să plece de la formația care joacă acum în Liga 1.

„Alex Ioniță este un fotbalist foarte bun și un caracter pe măsură. Eu am avut o discuție cu el în toamnă, i-am explicat că, din păcate, cifrele nu îl ajută pe el ca atacant. Până la urmă, asta este realitatea. Pentru un atacant vorbesc cifrele, realizările. Eu personal îi sunt recunoscător pentru tot ceea ce a făcut la UTA, atât din punct de vedere sportiv, cât și din punct de vedere uman.”

„Pentru că a fost un om foarte important și în vestiar și sunt convins că va fi un om important și pentru Rapid, pentru că știe toată lumea cât de important este acest club pentru Alex Ioniță și îi doresc mult succes în tot ceea ce își propune de acum înainte”, a spus Laszlo Balint, în exclusivitate pentru ProSport.

CITEȘTE ȘI  CSM Gloria Buzău - FC Rapid 1923 0-0. Nimic la nimic

Sursa foto: Facebook FC Rapid 1923

2 COMENTARII

  1. Mult succes Rapid, campionatul fără tine este ca mâncarea fără sare. Un an numai cu succese.

  2. FELICITARI DOMNULE LASZLO BALINT ! Un comentariu demn de un om de onoare. Rar vezi asa ceva la sportivi.

LĂSAȚI UN MESAJ