Florin Motroc vorbește despre situația de la baza Pro Rapid

Florin Motroc
Florin Motroc a vorbit şi despre Rapid

Florin Motroc a vorbit despre perioada în care folosea baza Pro Rapid. Acum, aceasta se află într-o stare deplorabilă, iar oamenii care s-au antrenat acolo în trecut condamnă situația actuală. De ani buni, baza sportivă Pro Rapid a rămas în paragină, iar Ministerul Finanțelor plănuiește să o trimită la Ministerul Tineretului și Sportului, însă nu este clar când s-ar putea întâmpla acest lucru. Fost jucător și antrenor în clubul Rapid, Florin Motroc a vorbit despre importanța bazei din Bulevardul Laminorului.

Florin Motroc: „Baza Pro Rapid e fantastică și necesară oricărui club”

„Eu am avut șansa să pregătesc tineretul Rapidului și ulterior echipa a doua, în Liga 3, și ne antrenam la Pro Rapid. Te simțeai fotbalist acolo, simțeai că ești la un club serios, care are baza lui de pregătire. Perioada respectivă a lăsat o amprentă pe Rapid. Tot ce a făcut domnul Copos în baza Pro Rapid, investiția respectivă, a dat roade. S-au mai luat niște titluri.”

„Acea bază este fantastică și este necesară oricărui club serios care își dorește să facă performanță. Acolo este o nebuloasă cu tot ce ține de acte. E păcat, s-au băgat bani acolo, arăta ca o bază a unui club top class. M-am pregătit acolo, am pregătit echipe acolo și m-am speriat când am văzut cum arată acum Pro Rapid. Este mare păcat!, a spus Florin Motroc, pentru Digi Sport.

  • Florin Motroc antrenează în prezent în Bahrain, la East Riffa, formație aflată pe locul 2 în clasament.

Florin este fiul marelui Ion Motroc

De-a lungul carierei, Florin Motroc a antrenat în România echipe precum Rapid II, Sportul Studențesc Pandurii Târgu Jiu. Fostul fundaș a cunoscut performanța ca antrenor în Golf, unde a cucerit șapte trofee. A fost secund la Al-Jahra și Al-Taawoun, unde mai apoi a lucrat și ca principal, iar ulterior a pregătit și formații precum Al-Riffa, Al-Ramtha, Shabab Al-Ordon sau Al-Jabalain.

CITEȘTE ȘI  EXCLUSIV | De la FC Rapid 1923 direct la Survivor în locul lui Moroșanu

Antrenor la Rapid a fost tatăl lui Florin, Ion, care a adunat și 226 de jocuri în prima divizie în tricoul alb-vișiniu. Ion Motroc a antrenat în Giulești pentru două sezoane, între 1975 și 1977, trecându-și în palmares și Cupa României, în 1975. Pe atunci, era și un refren celebru al galeriei rapidiste: „Faceți loc, faceți loc / Trece trupa lui Motroc”.

Sursa: digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ