Rapid

Cum va începe Nicolae Grigore primul său meci ca principal al FC Rapid 1923

Nicolae Grigore debutează ca antrenor principal la FC Rapid 1923 cum nu se poate mai bine. Adică de ziua numelui său: Nicolae. Una dintre cele mai importante sărbători ale anului. Mai mult, echipa vine după trei victorii și un egal. Adică Mihai Iosif a lăsat o moștenire excelentă pentru cel care a venit de la națioanala de tineret, unde-l seconda pe Adi Mutu, pentru a-i duce pe vișinii în Liga 1. Sigur, prima treaptă este ASU Poli Timișoara. Echipă de pe locul 2 și antrenată de un tehnician care cunoaște foarte bine clubul rapidist: Dan Alexa.

Nicolae Grigore are patru indisponibili

Cum însă meciul se va juca și la Timișoara, pentru Grigore misiunea va fi una și mai dificilă. Până la meciul propriu-zis, 1923.ro a analizat situația și informațiile disponibile și a croit un prim unsprezece probabil pe care Grig l-ar putea utiliza. Cum Finica și Manole au COVID-19, iar Lazăr și Nastos sunt suspendați, misiunea ne-a fost mult facilitată. Noutatea este că Bălan ar putea juca. Accidentat la gleznă în meciul cu SSC Farul, atacantul titular din ultimele partide ar putea reintra. Pe postul său la ultimele două partide a fost folosit Drăghiceanu, numai că după un meci sclipitor la Bacău, cu Aerostar, decarul vișiniu a jucat deplorabil cu Reșița. Adică fix ca restul colegilor.

Pănoiu ar trebui să reintre în locul lui Ilie. Bălan, probabil rezervă

Chiar și așa, din capul locului, credem că e complicat să ne gândim că Grigore îl va arunca pe Bălan în luptă din primul minut. Cea mai probabilă schimbare pare a fi a lui Ilie cu Pănoiu, în banda stângă. Cu toate că ambii sunt inconstanți, Fane are totuși un pic mai multă consistență decât Rareș, așa că noi mizăm pe următoarea variantă de garnitură de start:

Drăghia – Voicu, Crișan, Dandea, Goge – Jorza, Costin, Pănoiu – Sefer, Drăghiceanu, Hlistei.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.