Fotbal internațional

Marius Șumudică, atac la președintele clubului Gaziantep: „Lipsă de respect!”

Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul lui Gaziantep FK, a anunţat că va mai rămâne la actuala sa echipă doar până la finalul acestui sezon din campionatul Turciei. El a acuzat lipsă de respect din partea preşedintelui echipei, Mehmet Buyukekşi. Rezultatele extraordinare din ultima vreme sunt datorate lui Marius Șumudică şi a elevilor săi. Antrenorul a vorbit despre viitorul său. După declaraţiile făcute de preşedintele Mehmet Buyukekşi. Șumudică l-a acuzat pe acesta de lipsă de respect. Șumi a anunţat că va mai rămâne la Gaziantep FK doar până la finalul sezonului din Superligă.

Marius Șumudică: „Asta este lipsă de respect!”

„Le-am spus jucătorilor despre oferta mea din Arabia Saudită, dar ei vor să rămân. CEO-ul clubului mi-a spus că discuţiile despre prelungirea contractului vor avea loc în martie sau aprilie şi că este timp destul. Asta e lipsă de respect faţă de antrenor. Voi rămâne la Gaziantep FK doar până la finalul sezonului!”, a spus Marius Şumudică.

Preşedintele lui Gaziantep a vorbit despre viitorul lui Marius Şumudică

Promovată în Superliga turcă în sezonul trecut, echipa Gaziantep FK l-a adus pe Marius Şumudică antrenor şi rezultatele n-au întârziat să apară. Antrenorul a menţinut-o pe Gaziantep FK în prima ligă anul trecut, iar acum este pe locul cinci în clasament la untrei puncte de liderul Alanyaspor. Echipa lui Marius Şumudică are o serie de trei victorii la rând şi n-a pierdut niciunul dintre ultimele cinci meciuri din campionatul Turciei.

Ce a spus președintele echipei revelație din campionatul Turciei

În acest context, preşedintele lui Gaziantep FK, Mehmet Buyukekşi, a vorbit despre viitorul antrenorului la echipă. Acesta a spus că discuţiile pentru eventuala prelungire a contractului lui Şumudică vor avea loc în martie-aprilie 2021. Lucru care l-a supărat extrem de tare pe antrenorul român, care-i are sub comandă la Gaziantep FK pe Alin Toşca, Alexandru Maxim sau Junior Morais.

”Suntem extrem de mulţumiţi. Sper că vom continua la fel. Oferim această victorie oamenilor din Gaziantep. Nu va exista altă direcţie în ceea ce priveşte antrenorul. Am spus că vom vorbi în martie sau aprilie”, a spus Mehmet Büyükekşi pentru ediţia din Turcia a celor de la fanatik.com, conform telekomsport.ro.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.