Nicolae Grigore a explicat de ce a ales să antreneze FC Rapid 1923

Nicolae Grigore

Nicolae Grigore a preluat postul de antrenor în Giulești la începutul acestei luni și a debutat deja pe banca echipei la care a scris istorie ca jucător. La 37 de ani, acesta și-a început cariera de principal după ce a renunțat să îi mai fie secund lui Adrian Mutu la reprezentativa U21 a României.

„Nu a fost o decizie ușoară. Aveam perspectiva unui EURO, chiar și ca secund, nu știu când voi mai avea această posibilitate. M-am atașat mult de ce se întâmplă la U21, e un mediu extrem de plăcut, calificarea nu e întâmplătoare. Mirajul Rapidului a cântărit însă decisiv.” 

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„A fost doar un moment în care am hotărât să ducem acea campanie până la capăt. Mai era cam o lună până la meciul cu Danemarca, nu era normal să plec atunci. După acel joc lucrurile au fost OK, ne-am strâns mâinile, au fost foarte înțelegători”, a povestit Nicolae Grigore pentru Pro Sport.

“Despărțirea” de Adrian Mutu a fost anunțată din timp

„El a știut din prima zi când am avut discuția cu Rapid. I-am comunicat asta. El a înțeles situația, a înțeles că e vorba de Rapid și m-a sprijinit total în discuția cu cei de la FRF. A avut o atitudine pozitivă, am păstrat o relație foarte bună cu el, ca și cu ‘Pancone’.”  

„Am învățat foarte multe de la Adi. E foarte meticulos, deși poate părea altfel. În 11 luni împreună am petrecut mult timp cu el. E extrem de meticulos, îi place să așeze lucrurile la virgulă. Dacă ar fi să spun o frază, ar fi organizarea meciurilor”, a încheiat noul antrenor din Giulești, scrie realitateasportiva.net.

CITEȘTE ȘI  Rapid - CFR Cluj 2-0. Dragoș Grigore, pregătit pentru meciul cu Dinamo