Rapid

Nicolae Grigore a explicat de ce a ales să antreneze FC Rapid 1923

Nicolae Grigore a preluat postul de antrenor în Giulești la începutul acestei luni și a debutat deja pe banca echipei la care a scris istorie ca jucător. La 37 de ani, acesta și-a început cariera de principal după ce a renunțat să îi mai fie secund lui Adrian Mutu la reprezentativa U21 a României.

„Nu a fost o decizie ușoară. Aveam perspectiva unui EURO, chiar și ca secund, nu știu când voi mai avea această posibilitate. M-am atașat mult de ce se întâmplă la U21, e un mediu extrem de plăcut, calificarea nu e întâmplătoare. Mirajul Rapidului a cântărit însă decisiv.” 

„A fost doar un moment în care am hotărât să ducem acea campanie până la capăt. Mai era cam o lună până la meciul cu Danemarca, nu era normal să plec atunci. După acel joc lucrurile au fost OK, ne-am strâns mâinile, au fost foarte înțelegători”, a povestit Nicolae Grigore pentru Pro Sport.

“Despărțirea” de Adrian Mutu a fost anunțată din timp

„El a știut din prima zi când am avut discuția cu Rapid. I-am comunicat asta. El a înțeles situația, a înțeles că e vorba de Rapid și m-a sprijinit total în discuția cu cei de la FRF. A avut o atitudine pozitivă, am păstrat o relație foarte bună cu el, ca și cu ‘Pancone’.”  

„Am învățat foarte multe de la Adi. E foarte meticulos, deși poate părea altfel. În 11 luni împreună am petrecut mult timp cu el. E extrem de meticulos, îi place să așeze lucrurile la virgulă. Dacă ar fi să spun o frază, ar fi organizarea meciurilor”, a încheiat noul antrenor din Giulești, scrie realitateasportiva.net.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.