Marius Șumudică, gest minunat după ce a fost declarat antrenorul anului în Turcia!

Cristian Petre este secundul lui Șumudică

Marius Șumudică a vorbit cu ProSport imediat după ce turcii l-au ales antrenorul anului! Tehnicianul i-a dedicat acest titlu secundului Cristian Petre. Cel care trece printr-o perioadă extrem de grea. Antrenorul lui Gaziantep le-a mulțumit celor peste 40.000 de oameni care l-au votat. El speră că i-a făcut „o bucurie” secundului Cristian Petre, a cărui soție traversează o perioadă delicată.

Turcii vor să-i dea cetățenia lui Marius Șumudică!

Sondajul a fost făcut de cei de la Futbol Arena pe Instagram, iar Marius Șumudică a fost desemnat antrenorul anului, după ce a primit 40.617 voturi. Doar vârful Sorloth a mai strâns atâtea voturi, semn că fostul antrenor al Rapidului este deja un nume extrem de important în Turcia.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Şumudică a declarat recent că autorităţile locale din Gaziantep i-au cerut actele pentru a face demersuri să i se acorde cetăţenia turcă: „Te simţi respectat, am atâtea naţionalităţi, sunt 14 străini, zece turci, nu e uşor… Sunt lucruri extraordinare. M-au invitat acum două zile guvernatorul provinciei Antep şi primarul şi mi-au cerut toate datele”.

„Îi dedic titlul secundului meu Petre Cristian!”

„Este încununarea unei munci de un an de zile. Mulțumesc celor care m-au votat și au avut încredere în mine. Dedic acest titlu antrenorului meu secund Petre Cristian, care trece printr-o situație delicată. Măcar să-i fac o bucurie”, a fost reacția lui Marius Șumudică, pentru ProSport. Cristi Petre și Marius Șumudică au o relație specială. Cei doi au jucat împreună la Sportul Studențesc, iar Petre a devenit de aproximativ opt ani colaboratorul lui Șumudică. Alături de Cristi Petre, Marius Șumudică a reușit cea mai importantă performanță din carieră în 2016, atunci când a devenit campionul României cu Astra Giurgiu.

CITEȘTE ȘI  SCANDAL | Șumudică acuzat de turci: "Pe la spate ne insulta țara"

În weekend, Gaziantep a învins-o pe Alanyaspor cu scorul de 3-1, în etapa cu numărul 15 din prima ligă a Turciei. Cu Marius Șumudică pe banca tehnică, Gaziantep a pierdut un singur meci în acest sezon, cel cu Galatasaray din prima etapă, scor 0-3.

Sursa: prosport.ro