Diverse

Victor Angelescu contraatacă! S-ar fi înțeles cu frații Herea la salariu!

FC Rapid 1923 și csa steaua vor să îl aducă în această iarnă pe al doilea golgeter al ligii secunde, Ovidiu Herea. Dacă în cazul clubului armatei șansele sunt aproape nule, când vine vorba de formația finanțată de Victor Angelescu, situația stă altfel. Ovidiu și-a dat deja acordul să revină în Giulești și acum mai trebuie doar acordul celor de la Metaloglobus, scrie prosport.ro.

Ajuns la 35 de ani, Ovidiu Herea își trăiește a doua tinerețe fotbalistică! Mijlocașul ofensiv al celor de la Metaloglobus a marcat 7 goluri în 13 meciuri în acest sezon de liga a doua și este pe locul 2 în topul golgeterilor din eșalonul secund. Ovidiu are un gol mai puțin decât liderul, Claudiu Bălan (FCU Craiova). Jocurile extrem de apreciate ale decarului lui Metaloglobus l-au făcut pe veteran să fie extrem de interesant și pe piața transferurilor. 

Frații Herea s-ar fi înțeles la salariu cu FC Rapid 1923!

1923.ro a scris despre faptul că Herea a fost ofertat de csa steaua. Ba chiar că l-ar fi ademenit cu un salariu de 5.000 euro / lună. Sursele ProSport din anturajul clubului FC Rapid 1923 susțin însă că giuleștenii pregătesc o mutare bombă care are mari șanse de a se realiza: Ovidiu și Claudiu Herea vor fi transferați în această iarnă pentru a se forța promovarea. Cei doi s-ar fi înțeles deja cu vișiniii în privința salariului. Acum decizia stă la Metaloglobus. Frații Herea au intrat în ultimele șase luni de contract cu locul 7 din liga secundă și nu pot pleca în această iarnă decât dacă au acceptul clubului.

Ar deveni liberi de contract la vară

În mod normal nu ar trebui să fie o problemă, mai ales că Ovidiu și Claudiu vor fi liberi de contract la vară. Iar cei doi își doresc enorm de mult să pună umărul la promovarea FC Rapid 1923. Dacă Metaloglobus nu îi va lăsa pe cei doi să plece la FC Rapid 1923, s-ar putea trezi cu doi fotbaliști cu moralul la pământ și lipsiți total de motivație.

Discuțiile dintre frații Herea și FC Rapid 1923 nu sunt noi! Doriți insistent de suporteri, cei doi au fost în dialog cu giuleștenii și anul trecut. Însă se pare ca managementul rapidist nu a apăsat pedala prea mult pentru a-i chema pe cei doi mijlocași acasă. Situația s-a schimbat odată cu numirea lui Nicole Grigore ca antrenor principal. Una dintre principalele cerințe ale antrenorului de 37 de ani a fost ca Ovidiu și Claudiu Herea să fie aduși la echipă. Fiind apreciat de Victor Angelescu (patron) și Andrei Nicolescu (vicepreședinte), cei doi au hotărât să îi facă pe plac lui Grigore și fac pressing puternic la familia Herea.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.