Diverse

Dan Alexa: „Am avut peste 20 de cornere, Rapidul s-a închis foarte bine”

Dan Alexa a tras primele concluzii după prima înfrângere a bănățenilor de pe teren propriu din acest sezon de Liga 2. 0-2 cu FC Rapid 1923. Antrenorul care a preluat echipa după plecarea lui Octavian Benga nu a fost mulțumit de atitudinea elevilor săi din debutul partidei. Cu toate acestea tehnicianul bănățean nu se gândește decât la promovarea în Liga 1.

„Un joc special pentru că suntem și înfrățiți cu Rapidul. Din păcate, am început meciul de la 0-1 pe o nesincronizare. Am pus presiune, am avut foarte multe lovituri libere, am avut peste 20 de cornere, n-am reușit să înscriem. A fost un corner pe care am primit golul doi, iar apoi Rapidul a închis foarte bine spațiile, a fost greu să revenim în joc. Când ne-am creat ocazii am fost neinspirați.”

Dan Alexa se gândește numai la promovare!

„Pentru mine este promovarea (n.r. – obiectivul), clar. La început nu credea nimeni. Suntem pe poziție de play-off, suntem în obiectiv. Important este să ne stabilizăm clubul. Timișoara merită o echipă în prima ligă. Mai sunt multe etape de jucat, ne-am îndeplinit obiectivul de a fi pe poziție de play-off în iarnă. Sunt dezamăgit că am tratat superficial începutul de joc, un gol pe care nu aveam voie să îl primim. Am încercat, atât s-a putut”, a spus Dan Alexa.

Sursa: digisport.ro

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.