VIDEO | Grigore Sichitiu este tranșant: „Dacă avocatul stabilește obiectivele, e trist”

Grigore Sichitiu

Grigore Sichitiu a vorbit pentru ProSport despre actuala situație de la FC Rapid 1923. Omul care a fost președinte în Giulești și care a lucrat ani de zile cu Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu a explicat care ar fi măsurile ce ar trebui luate la club.

„Sezonul actual nu trebuie sacrificat, dar trebuie pus un antrenor care să mai fi trecut prin această luptă măcar odată. Pe acest băiat care filosofează cu suporterii, nu-l știu, probabil e inimos, înțeleg. Una e una, alta e alta. Iar dacă un avocat a ajuns să stabilească obiectivele, e trist. Acolo sunt oameni care nu știu ce au de făcut.”

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Sichitiu crede în Florin Marin și Viorel Hizo

În continuare, Grigore Sichitiu, a mai spus: „Dacă îi pui pe Florin Marin sau Viorel Hizo alături de Nicoale Grigore, ar fi o mutare excelentă. Nu poți construi o echipă doar cu tineri. Sefer, Hlistei sau Drăghiceanu sunt talentați, dar nu e suficient. Bălan primește pase numai la cravată, ce să facă cu mingile?”

Pentru întreg interviul de 10 minute, video, cu fostul președinte de la Rapid, dați play mai jos. Punctul său de vedere merită măcar ascultat, dacă nu chiar luat în seamă. Evident, referindu-ne aici la cei din conducerea executivă. Cea fără președinte…

Sursa foto: micapi.ro

CITEȘTE ȘI  Săriți, s-a furat culoarea violet!