Rapid

Încă una cu vicepreședintele Nicolescu, povestită de Vali Negru!

Vali Negru și-a asumat înfrângerea cu Progresul Spartac

Adrian Iencsi și Vali Negru, mințiți de conducerea FC Rapid 1923

După modelul Bogdan Andone și Vasile Maftei la Astra Giurgiu, Adrian Iencsi și Vali Negru au fost suspendați din funcție de două ori. Pentru a nu fi amendați pentru că nu se prezintă la antrenamente. Rezilierea au primit-o abia vinerea trecută. Adică pe 20 noiembrie. Aceștia nu și-au primit banii. Ci doar această hârtie, cu ajutorul AFAN, pentru a fi liberi să își găsească alt angajament între timp.

Ce a declarat Vali Negru

„Am fost suspendați luni seara, în condițiile în care joi se juca meciul cu Mioveni, în condițiile în care lui Adi nu îi venise rezultat negativ să vină alături de noi. S-a decis lucrul ăsta, nu vreau să judec, proabil conducerea a considerat că așa e mai bine.”

„După meciul cu Spartac, am avut o discuție cu Andrei Nicolescu și m-am considerat responsabil pentru acel rezultat, pentru că eu am condus echipa, chiar dacă tot ce s-a întâmplat a fost sub coordonarea lui Adi. Am fost dispus să renunț, mi-a spus că nu se pune problema, că mergem înainte. Și Adi a primit aceleași asigurări.”

„L-am rugat că în momentul în care se va dori să plec să mi se transmită în mod direct, să nu mi se transmită prin hârtii, notificări suspendări. Nu mi-a promis că o să facă lucrul ăsta, a fost o rugăminte a mea. Când l-am întrebat, mi-a spus că vrea să rezolve cu tot staff-ul odată”, a spus Vali Negru, la ProSport Live.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.