EXCLUSIV | BUG MAFIA TURNATORI LA GARDA

Cand credeati ca 2020 nu mai poate surprinde pe nimeni, Judecatoria Oradea vine cu o sentinta care pune punct imaginii de baieti rai ai uneia dintre cele mai celebre trupe din Romania.

Ce s-a intamplat

Conform sentintei 1522/2020 din cadrul dosarului 15455/271/2020, Vlad Irimia, cunoscut sub numele de Tataee sau, mai nou, Tata Vlad, unul dintre membrii trupei si titularul marcii BUG MAFIA, a facut o plangere penala. Sau, mai pe intelesul fanilor – A TURNAT LA GARDA.

In plangerea formulata in fata organelor de cercetare penala, Vlad Irimia acuza faptul ca un baiat, pe numele lui MOLNAR SEBASTIAN MARIAN, vindea produse avand marca BUG MAFIA.

Care este verdictul

Statul roman s-a dovedit mai „MAFIOT” decat trupa BUG si i-a aplicat o lectie de viata pe masura lui Tataee:

3200 lei amenda penala + 700 lei cheltuieli de judecata lui Molnar Sebastian-Marian si… MULTAAAA…. actiune civila nesolutionata membrului trupei care odata, de mult, candva, avea niste versuri foarte curajoase la adresa oamenilor legii. Va citam unul:

„Domnu’ politist, a-ti putea sa-mi s@#ti p#@$?! Eram atat de beat, nu stiam ce-mi spune gura”…

Sentinta nu este definitiva si poate fi atacata cu apel de Vlad Irimia.

PS: Pentru a nu fi intelesi gresit, concluzia noastra este ca TATAEE a procedat foarte bine! Este absolut normal sa-ti aperi drepturile apeland la toate formele legale pentru aceasta. Doar ca e in deplina contradictie cu imaginea pe care ti-ai creat-o in timp si din care ai castigat tot ce ai. Atata tot!