Dănuț Lupu, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID-19

Mircea Lucescu, Lupu. Foto: ProSport
Mircea Lucescu, Lupu. Foto: ProSport

Dănuț Lupu, fostul mare mijlocaș al lui Dinamo și al Rapidului a trecut prin clipe groaznice, după ce a fost intubat, la secția ATI a spitalului Colentina. „A fost cam cel mai greu dribling al meu. Dacă ți-aș spune că nu le-aș dori nici dușmanilor mei să treacă prin ce am trecut eu, îți dai seama. Când iei această bolă, eu am avut nenorocul să tragă și din pneumonie.”

Oamenii de fotbal au fost alături de Dănuț Lupu

„Știu foarte multă lume care are această gripă, dar trece ușor pe lângă ei. Eu nu am avut norocul ăsta. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, dar eu am o vorbă: dacă vrea să te ia, te ia oricum. Îi mulțumesc lui nea Mircea Lucescu, el a doilea meu tată, îi mulțumesc lui Copos, lui Badea și familie mele”, a spus Dănuț Lupu la Liga Digi Sport.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

În urmă cu aproape cinci ani, Lupu a avut probleme și mai mari

În prima parte a lunii noiembrie, Dănuț Lupu (53 de ani) a ajuns la spital, după ce a fost infectat cu coronavirus. Fostul mare mijlocaș a avut probleme grave cu respirația. A fost apoi externat pe 21 noiembrie. Organismul lui Lupu era destul de slăbit după ce, în debutul anului 2016, a mai avut o problemă gravă, când a fost bolnav de pneumonie și a avut un edem pulmonar, din cauza căruia era să moară.

Ce declara atunci fostul mare mijlocaș

La acea vreme el chiar spunea că i-a fost atât de greu încât i-a luat două zile să învețe să meargă din nou. „Am avut un edem pulmonar, o infecție foarte puternică la plămâni. La un moment dat, am mai respirat cu doar 8% din capacitatea plămânilor, nimic altceva”, a spus Lupu la acel moment. Din fericire, în ambele cazuri, Dănuț Lupu a trecut cu bine peste încercare. Îi urăm multă sănătate!

CITEȘTE ȘI  Cele mai frumoase femei din lume