Fotbal internaționalNaționala de Fotbal a României

Marius Șumudică a dat cărțile pe față despre naționala României

Marius Șumudică spune că România va face performanță atunci când tricolorii vor juca la cel mai înalt nivel: „Ce să comentez? Mi-e greu și mie să comentez. Nu vreau să comentez, după se interpretează. Echipa a arătat destul de rău. Sunt și eu antrenor, n-aș vrea să fac o analiză, mi-e greu. N-am înțeles un singur lucru, în prima repriză n-am reușit să ieșim din jumătatea proprie. Abuzam de mingi lungi, unde nu aveam nicio șansă. Asta n-am înțeles în prima repriză.”

Tirada lui Marius Șumudică după Islanda – România

„Nu meritam mai mult astăzi, Islanda a fost mai puternică din toate punctele de vedere. Islanda are jucători care joacă la cel mai înalt nivel, autorul golurilor joacă la Everton. La golul 2 n-ai voie să faci așa ceva, să nu stai în linie. Asta nu putem să i-o spunem lui Rădoi, nu poți să faci asta cu jucători de 30 de ani. A fost o greșeală impardonabilă a lui Camora. Deocamdată ducem lipsă de jucători care să joace meci de meci în campionate puternice.”

„I-am făcut „Pele” pe toți de la U21. Naționala de tineret nu mai făcuse un asemenea rezultat de 20 de ani, dar acum trebuie să facem pasul. Să le dăm șansa să joace. La noi dacă dă cineva un gol, scriem de trei ori„, a spus Marius Șumudică, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.