INFO | Salarii „colosale” pentru amatorii care au descălțat FC Rapid 1923

FC Rapid 1923 Progreul Spartac
FC Rapid 1923 Progreul Spartac

Progresul Spartac, echipă de Liga a III-a, a reușit surpriza în Cupa României: a eliminat-o din competiție pe FC Rapid 1923. La capătul unui meci de 120 de minute. S-a încheiat 3-2, golul decisiv fiind marcat de puștiul Răzvan Milea, în minutul 119. După joc, antrenorul-patron al celor de la Progresul Spartac a dezvăluit ce salarii există la clubul bucureștean.

Au eliminat FC Rapid 1923 cu 200 de euro pe lună

”Media salarială la noi este de 1.000 de lei. Nu există o primă specială după această victorie cu Rapid. Dar vor veni niște bani de la FRF, pe care o să-i împărțim băieților. Așa e normal. În a doua parte a meciului, ei au scăzut nivelul, ăsta a fost avantajul nostru. Băieții mei s-au descurcat bine fizic, au reacționat excelent. Îmi doresc să aducem acasă, pe stadionul nostru, o echipă de Liga 1”, a adăugat tehnicianul-patron al grupării Progresul Spartac.

Cine este Andrei Erimia

Fost fotbalist, Andrei Erimia s-a retras rapid, la doar 19 ani, apoi s-a dedicat în întregime carierei de antrenor. Pregătește Progresul Spartac din 2018, iar în sezonul trecut a ratat de puțin promovarea în Liga 2, după un baraj cu CSM Slatina. În acest sezon, bucureștenii au din nou o serie complicată. Sunt ”colegi” de campionat cu cei de la CSA Steaua. Echipa lui Oprița a învins-o categoric pe Progresul Spartac în meciul direct, scor 4-1.

Sursa: digisport.ro

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!