SONDAJ | Unde va juca Lionel Messi începând cu 2020?

Lionel Messi nu a tratat fotbalul ca pe jocurile de noroc

Lionel Messi, plecat de la FC Barcelona, e subiectul anului 2020. E clar. Bine, Lionel Messi a mai plecat de vreo cinci ori de la Barcelona, s-a mai retras și din naționala Argentinei de alte patru… Numai că atunci când ai acest nume, cam poți face ce vrei. Indiferent că ești parte din 2-8 cu Bayern. Puțini au adus în discuție că dincolo de acest scor rușinos, în 2013, când FC Barcelona și Messi erau la alt nivel, Bayern le-a administrat un 7-0. E adevărat, în două meciuri, dar… ce mai contează? Sigur, parcă și atunci voia Messi să plece. A tot dorit un divorț până a ajuns să câștige 40 milioane de euro pe an. După cum bine știm, banii rezolvă cam orice.

City pare în pole position pentru a-l transfera pe Lionel Messi

Desigur, acum gluma pare să se fi îngroșat. Numai că nici argentinianul nu mai e chiar tânăr. Geniul său îi permite ca, la 33 ani, să se mai gândească la măcar trei sezoane la nivel înalt. Chiar și în Premier League, dacă ar fi cazul, în ciuda sfaturilor conaționalului său Higuain de a nu merge acolo. E o problemă însă cu clauza de reziliere, de… 700 milioane de euro. Nimeni nu poate spune, cu certitudine, dacă ea mai există sau nu. Cam cum nu ne puteam da seama noi, acum o săptămână, dacă Pandurii Târgu Jiu mai există ori ba. Messi pare determinat să plece și, a priori, Manchester City pare favorită. În spatele Barcelonei, totuși, evident, de a-l avea pe jucător în stagiunea 2020-2021.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Guardiola și Jesus par principalii favoriți

Faptul că acolo antrenează Guardiola, cântărește enorm. Mai mult, se pare că englezii ar fi oferit deja 100 milioane de euro și trei jucători la schimbul sud-americanului. Printre aceștia, talentatul Gabriel Jesus, pe care oricum Barcelona îl voia pentru a-și completa linia de atac, după iminenta despărțire de Luis Suarez. Având în vedere tot acest context și pentru că știm că rapidiștii sunt mari iubitori de fotbal, am lansat un sondaj prin care puteți să vă exprimați părerea, legată de viitoarea echipă a lui Lionel Messi. Sigur, orice club l-ar lua. Însă considerăm că numai șapte nume sunt cu adevărat în stare să ia în considerare această mutare. Start vot!

CITEȘTE ȘI  Vești din Franța: Ben Arfa ar fi făcut vizita medicală! Află detaliile

[poll id=”105″]