Ionuț Voicu, discurs furibund după rușinea totală din Comuna Recea

ionut voicu afumati
ionut voicu afumati

Apasa pe luna in care te-ai nascut! Ti-am pregatit ceva special IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE | OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Prima înfrângere suferită de FC Rapid 1923 în acest sezon l-a marcat pe căpitanul Ionuț Voicu (36 ani). După eșecul cu 1-2 în fața nou-promovatei Fotbal Comuna Recea, fundașul a declarat că este un moment foarte frustrant pentru toată echipa sa, dat fiind faptul că până sâmbătă, jocul a arătat foarte bine în partidele precedente. Liderul giuleștenilor a afirmat că nu este, însă, primul eșec atât de usturător pe care îl suferă în tricoul alb-vișiniu.

Ionuț Voicu: ”Am intrat într-un joc care lor le-a convenit și ne-au învins”

Ionuț Voicu e de părere că jocul trebuie analizat atent. Pentru că repriza a doua a arătat extrem de rău împotriva modestei formații din Recea. Care nu obținuse niciun punct în primele patru etape. Și că FC Rapid 1923 nu a reușit să lege pasele și posesia ca în prima parte. Jocul a scăzut, ceea ce a facilitat evoluția mai bună a celor din Recea.

”E o rușine pe care am mai trăit-o la Rapid. Felicitări gazdelor, știam că o să își dea viața. Numele Rapid motivează pe oricine. Noi trebuia să fim mai puternici. A doua repriză am căzut inexplicabil, nu am mai avut construcție, nu am mai avut posesie. Ce s-a întâmplat în a doua repriză trebuie uitat cât mai repede. Nu asta antrenăm, nu de asta ne numim Rapid. Am intrat într-un joc care lor le-a convenit și ne-au învins.”

Râsu’ – plânsu’: „Parcă jucam cu Barcelona”

„E frustrarea foarte mare. Am mai trecut prin asta. Am mai luat bătaie de la Tărlungeni, de la echipe care nu mai există la ora actuală. Toată săptămâna ne-am gândit că venim aici și câștigăm. Au ratat un penalty, am marcat noi, am controlat prima repriză. Iar a doua repriză parcă jucam cu Barcelona și nu mai puteam să mai dăm o pasă. E frustrant, ne e rușine. Mie îmi e rușine pentru ce s-a întâmplat a doua repriză”, a declarat Ionuț Voicu pentru FC Rapid 1923, citat de liga2.prosport.ro.

CITEȘTE ȘI  Horațiu Moldovan, omul meciului FC Rapid 1923 - Miercurea Ciuc 2-0, primele impresii

Ionuț Voicu: ”Nu vreau să spun cum facem de fiecare dată”

Căpitanul Rapidului nu îi incriminează pe cei de la Recea pentru faptul că au tras de timp în ultima parte a meciului, când se aflau în avantaj pe tabelă. Le consideră lucruri normale, pe care le aplică toate echipele mai slabe, când întâlnesc adversari importanți.

”Au tras de timp, au făcut totul să câștige. Până la urmă e normal, e o echipă mică, o nou-promovată. Important e că noi nu am jucat în a doua repriză și asta ne-a costat. Astăzi am venit să câștigăm, dar din păcate nu am reușit. Trebuie să se facă o analiză. Meciul a fost un dezastru în a doua repriză. Nu vreau să spun cum facem de fiecare dată, că trebuie să uităm cât mai repede. Nu! Trebuie să îl analizăm cât mai bine și să vedem ce s-a greșit”, a mai afirmat fundașul Ionuț Voicu.