Adrian Iencsi, prima reacție după rușinea monumentală de la Recea

Adi Iencsi FC Rapid
Adi Iencsi FC Rapid

Primele reacții ale lui Adi Iencsi. FC Rapid 1923 a pierdut rușinos pe terenul celor de la Fotbal Comuna Recea, în etapa a 5-a a Ligii a 2-a. A condus cu 1-0 la pauză, dar nou-promovata a revenit mult mai montată de la cabine și a produs surpriza. Câștigând cu 2-1, printr-o dublă a lui Marius Coman. La finalul partidei, Adrian Iencsi a fost foarte dezamăgit de modul în care s-a înregistrat prima înfrângere. A conchis că primele 45 de minute au fost bune, așa cum s-a stabilit la ședința tehnică premergătoare partidei, dar în partea a doua echipa a căzut inexplicabil.

Adrian Iencsi: ”Sunt momente dificile, trebuie să revenim mai puternici” 

Adrian Iencsi a declarat că a încercat să îi țină motivați pe jucători la pauză, dar acest lucru nu s-a reflectat și în jocul echipei. Fotbal Comuna Recea a dominat repriza a doua și a obținut primele trei puncte din acest sezon.

”Când pierzi, doare. Știam că o să avem o partidă grea, i-am avertizat pe băieți. Nu știu dacă suficient, dar am pregătit toată săptămâna această partidă, știam că o să întâlnim o echipă determinată. O echipă mică, dar foarte muncitoare. Cert e că băieții s-au dedicat, au încercat. Vremea ne-a pus și ea piedică. Nu am reușit să ținem piept, nu am reușit să punem probleme, mai ales după ce am deschis scorul. În repriza a doua am intrat un pic moi, cu toate că la pauză i-am avertizat. E un rezultat care ne doare foarte tare. Sunt foarte afectați jucătorii. Sunt momente dificile și trebuie să revenim mult mai puternici”, a declarat Adrian Iencsi pentru FC Rapid 1923.

”Trebuie să ne urmăm programul normal” 

Adrian Iencsi a mai spus că acum echipa trebuie să aibă puterea să treacă peste acest eșec și să își revină cât mai repede. Acesta a fost un exemplu pe care jucătorii l-au primit, că toate echipele care joacă împotriva FC Rapid 1923 se capacitează la maxim și vor să câștige. Antrenorul vrea ca vestiarul să treacă repede peste acest moment dificil și așteaptă victoria în partida următoare.

CITEȘTE ȘI  Daniel Niculae a vorbit despre inaugurarea RAPID ARENA

”Toate echipele sunt motivate împotriva noastă. Trebuie să ne revenim mental, asta e cel mai important. Să ne revenim și fizic. Ne gândim deja la următorul meci. Trebuie să ne urmăm programul normal de antrenamente”, a adăugat Adrian Iencsi, citat de liga2.prosport.ro.