Să te bată Comuna Recea, înseamnă să vii pe jos acasă. Dacă ai bun simț

FC Rapid 1923 rusine
FC Rapid 1923 rusine

Apasa pe luna in care te-ai nascut! Ti-am pregatit ceva special IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE | OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

FC Rapid 1923 s-a făcut de râs la Recea. Nu are rost să folosim epitete mai dure pentru că acesta, în simplitatea lui, reprezintă cel mai bine deznodământul. Vișiniii au izbutit să piardă la o echipă care a ajuns din întâmplare în liga a 2-a și care și-a permis chiar o aroganță de prost în prima parte a meciului. Alin Bota, portarul și căpitanul gazdelor, probabil și primar în comună sau măcar în vreun sat apartenent, s-a gândit el să bată 11 metri. Că cică el ar fi eliminat Minerul Baia Mare la barajul din C. Vă dați seama ce echipă au și ăștia… Drăghia a apărat și, pe urmă, la faza următoare, Hlistei și-a făcut treaba de golgheter și a deschis scorul. S-a instalat apoi suficiența specifică echipei din acest început de campionat.

Atacantul Pop, în 80 minute s-a remarcat printr-un penalty făcut

Sefer și Drăghiceanu obosesc cam repede, că doar au 35 ani amândoi, Pănoiu nici nu-ți dai seama că e pe teren, în timp ce Pop, prima dată când s-a auzit de el, fotbalistic vorbind, a fost în minutul 80, când a făcut… penalty! Cam ăsta e nivelul. Pe Pop l-am susținut ca titular, dar se pare că cea mai bună soluție după primele cinci etape, având în vedere prestațiile celor două vârfuri Țîră și Pop când sunt băgați în primul unsprezece, ar fi ca echipa să înceapă în 10, fără atacant, și unul din ei să intre în ultimele 30 de minute și poate scoate vreo eliminare sau unșpe metri. Ce gol? Să fim serioși!

CITEȘTE ȘI  Daniel Niculae a abordat subiectul noului stadion! Când joacă băieții în Giulești

Drăghia, înger și demon pentru FC Rapid 1923 la Recea

Între timp, creditul pe care Drăghia l-a obținut cu penalty-ul apărat, l-a rambursat înainte de vreme, și cu dobândă un pic cam mare, când a avut o intervenție aparent prea moale la lovitura de cap a lui Coman. Deci, da, îl considerăm vinovat! Noi nu am spus niciodată că Drăghia nu greșește, însă în mod cert este cel mai bun portar pe care, la ora actuală, FC Rapid 1923 și-l poate pemite. Să terminăm cu porcăriile legate de Straton, Popa sau Gavrilaș. Nici unul nu este mai bun decât Drăghia. Cum, de altfel, nu îi criticăm neapărat nici pe restul. Pentru că la un meci de genul ăsta, chiar și cu Herea sau Ioniță II pe teren rezultatul era, probabil, cam tot ăsta.

Rușine absolută cu Comuna Recea, o echipă necunoscută

O rușine monumentală, fiindcă nici măcar nu poate fi invocată oboseala. Pentru cei care nu știu, echipa a făcut deplasarea cu avionul, deci așa ceva este exclus. De lipsit nu a lipsit nimeni, așa că vina este împărțită în mod egal de la Adrian Iencsi și până la ultima rezervă intrată pe teren. Sigur, dacă ceva a fost mai prost decât prestația FC Rapid 1923, ar fi comentariul de pe Digi. Însă cu asta deja suntem obișnuiți de ani buni. În schimb, u ne-am fi așteptat ca echipa lui Adi Iencsi să se prezinte atât de prost pe terenul unei echipe a cărei vedetă, portarul, dacă dați un search pe Google, vedeți că la 37 ani este un nimeni absolut în ceea ce privește fotbalul, ca realizări.

CITEȘTE ȘI  BREAKING NEWS | Noul Giulești e gata în iunie 2021 după ultimele estimări

Parcă nici la Pojorâta nu a fost rușinea așa mare!

Nu vorbim de restul, pentru că, probabil, or fi și jucători cu joburi unii. Nu poate nimeni spăla această rușine. Mai ales că nu e Comuna Recea vreo surpriză. În sensul că până la acest meci avea patru înfrângeri din patru meciuri. Pentru un asemenea rezultat, unul care se mai poate compara, POATE!, cu cel de acum cinci ani de la Pojorâta, o localitate cam de același nivel. Însă din Bucovina. Tot 1-2 a fost atunci, dar după 0-2, nu după 1-0. Până la urmă, băieții lui Dan Alexa au promovat. Noi ne dorim același deznodământ. Deși pe 27 septembrie este, probabil, meciul sezonului pentru club. Până atunci, cei care au jucat la Recea ar trebui să se întoarcă pe jos până la București.