Esec sportiv! Urmeaza doua mari teste in afara terenului de joc

Rapid Tribunal
Marca Rapid la Tribunal

Daca din punct de vedere sportiv, acest sezon este un esec total (am explicat pe larg aici de ce), din punct de vedere extra-sportiv FC RAPID 1923 are de trecut doua teste cu efect decisiv in viitorul echipei.

Primul e maine. 4 august 2020. Cand, dupa doi ani de procese si o amanare a pronuntarii, Tribunalul Bucuresti va da verdictul in privinta marcii RAPID. Ca la orice proces, sunt sanse sa piarda si sanse sa castige. Numai ca pana acum, in proces cu AFC RAPID, absolut toate spetele au fost PIERDUTE! Daca se va intampla acest lucru si maine, nu vor mai avea voie sa foloseasca nici denumirea, nici emblema.

Al doilea test e pe 27 septembrie, cand au loc alegerile locale. Daca Clotilde Armand, principalul contracandidat al lui Daniel Tudorache la functia de Primar al S1 va castiga alegerile, FC RAPID 1923 SA are sanse sa demonstreze ca nu a fost niciodata un proiect politic. Deoarece sprijinul Primariei va fi retras in secunda imediat urmatoare ce doamna cu cel mai simpatic accent din politica romaneasca va imbraca tricolorul de primar.

Si vorbeste lumea ca plecarea lui Daniel Tudorache de la Primaria S1 va coincide cu plecarea peste noapte a unor sponsori foarte importanti de langa echipa.

De aceea, continuitatea va insemna ca proiectul nu a fost unul politic, in timp ce, daca se pune lacatul, vom putea afirma contrariul.

Dar deocamdata sa le luam pe rand si sa asteptam verdictul de maine. Stati pe 1923.ro pentru ca imediat ce aflam decizia magistratilor o vom anunta pe site.