Marius Șumudică, necruțător după ratarea promovării: „Dată o bombă!”

Marius Şumudică ProSport
Marius Şumudică. Foto: ProSport

Marius Șumudică, fost antrenor şi jucător al Rapidului, s-a declarat dezamăgit de prestaţia guileştenilor din play-off-ul Ligii a 2-a. Alb-vişiniii au terminat pe ultimul loc, după egalul cu Turris (1-1). ”Mi-a lăsat un gust amar. Rapid a avut o şansă mare anul acesta, prin organizarea play-off-ului. În sezonul următor va fi mult mai greu. Cu tot respectul pentru echipele care au promovat, a fost un play-off de slabă factură. Îţi dai seama de valoarea lor când vezi că nu a câştigat niciodată echipa gazdă. Este incredibil”, a spus Șumudică, conform gsp.ro, citat de telekomsport.ro.

Reacție tranșantă a lui Șumudică: „Ar trebui dată o bombă acolo”

Tehnicianul lui Gaziantep are un semn de întrebare referitor la viitorul FC Rapid 1923: Să vedem dacă va mai exista susţinere financiară şi cine va rămâne acolo. Nu ştiu dacă Alexa trebuie să continue, este colegul meu, nu mă pot pronunţa. Ei ştiu cel mai bine ce proiect au, dar e tragic! În momentul în care această echipă termină pe locul 6 din 6… este un semnal de alarmă!”.

Concluzia lui Marius Şumudică a fost una radicală: ”Ar trebui dată o bombă acolo şi curăţat tot! Rapidul n-avea voie să termine în acest fel play-off-ul! Cei care conduc trebuie să-şi asume rezultatul.”