OFICIAL | Liga 4 București. FC Rapid 1923 II, rol cheie în lupta cu csa steaua

steaua
steaua a luat-o
FC Rapid 1923 II – csa steaua pentru Liga 3! Întrunit pe 1 iunie 2020 Comitetul de Urgență al AMFB a hotărât că: „Liga 4 va continua, atunci când măsurile impuse de Guvern vor putea fi îndeplinite, printr-un turneu PLAY-OFF între primele patru echipe clasate, în formatul aprobat in august 2019, câștigătoarea acestui turneu urmând a reprezenta municipiul Bucuresti la barajul pentru promovarea in Liga a 3-a.” Astfel, în play-off vor participa FC Rapid 1923 II, csa steaua, Bucharest United și câștigătoarea unui joc de baraj dintre Progresul 2005 și AFC Asalt, ambele având același punctaj, anunță pagina oficială de Facebook FC Rapid 1923.

csa steaua, out pentru al treilea sezon la rând?

Cu alte cuvinte, formația secundă a clubului condus de Daniel Pancu și Ovidiu Burcă ar putea opri, pentru al treilea an la rând, csa steaua din drumul spre promovare. În 2018 a reușit asta Academia Rapid, devenită între timp FC Rapid 1923. În timp ce în 2019 „aleasa” a fost Carmen. Echipă care, între timp, s-a redesființat la rândul ei. De data asta nu abuziv… Mai mult, pe lângă FC Rapid 1923 II, drumul militarilor mai poate fi blocat și de alți rapidiști. Pentru că barajul se va da între două echipe care au vișinii pe bancă sau în teren.

Vali Negru le-ar putea fi adversar steliștilor

Progresul 2005 este antrenată de Vali Negru, fost UEFAntastic, în timp ce pe teren se află Oleg Bagrin, jucător de bază și la Victory Cup, pentru 1923.ro. De partea cealaltă, unul dintre oamenii de bază de la Asalt a fost Gabi Panait. Fundaș crescut de Rapid și care, de asemenea, este o piesă grea în echipa noastră de minifotbal. Așadar, sperăm ca cel care ajunge în play-off să contribuie la stoparea stelei. Reparația istorică nu ar face altceva decât să se continue. Rămâneți pe 1923.ro pentru a afla cum se vor desfășura ostilitățile! Se anunță un play-off incendiar de-a dreptul. La ca în precedentele două ediții.
CITEȘTE ȘI  Telekomsport | Rapid isi betoneaza apararea | Negocieri avansate cu un jucator de top