Daniel PancuRapid

Ovidiu Burcă rupe tăcerea: „Pancu trebuia să fie de la început președinte”

Daniel Pancu rămâne la FC Rapid 1923 ca preşedinte, iar Ovidiu Burcă a explicat de ce fostul antrenor va trece de pe banca tehnică la birou. „El trebuia să fie preşedinte de la începutul acestui proiect. E simbolul rapidismului, poate ajuta din orice postură. Încă n-a semnat pentru că sunt nişte detalii cu care nu s-a pus de acord cu acţionarii. Eu voi fi director general, lăsăm orgoliile deoparte, s-a dus vremea geniilor care fac totul de unii singuri, e vremea unor echipe în care fiecare să ştie foarte bine ce are de făcut”, a declarat Burcă la emisiunea Fotbal Club.

Ovidiu Burcă: „FC Rapid 1923 are cinci finale pentru a promova”

Legenda din Giuleşti nu renunţă însă la visul de a fi antrenor. „Eu l-am sprijinit ca antrenor, i s-a prelungit contractul când mai avea 2 ani, e ceva nemaiauzit. Din păcate, în acest retur lucrurile nu au fost cum ne-am dorit şi am luat cea mai grea decizie. Pancu nu şi-a terminat încă cursurile şi cred că poate îmbina partea asta administrativă,” a adăugat oficialul FC Rapid 1923.

Burcă are emoții pentru promovare

Gruparea de sub Podul Grant va forţa promovarea după noul sistem de playoff, iar misiunea lui Dan Alexa este una dificilă. „Înainte mai aveam de jucat 14 meciuri, acum avem cinci finale. Obiectivul de a promova direct nu e uşor, chiar şi un loc de baraj poate fi o performanţă, plecăm cu ultima şansă. Sper să se tragă la sorţi ţintarul cât mai repede, ca să planificăm ce urmează”, a precizat Ovidiu Burcă. Reamintim că Ovidiu Burcă a pornit în 2017 la drum cu acest proiect, iar siguranța poziției sale în cadrul său este una uriașă, indiferent de ce se întâmplă în cadrul clubului.

Ovidiu Burcă a jucat pentru Rapid între 2011 și 2012 în 35 de meciuri oficiale, marcând și un gol. Acesta a plecat de la club după declararea insolvenței și s-a retras din activitate

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.