Rapid

Amical Astra Giurgiu – FC Rapid 1923? Ce a declarat președintele Dani Coman

Fotbalul revine la viață. Liga 1 ar trebui să se reia în weekend-ul 13-14 iunie, iar formațiile își stabilesc deja jocuri amicale. Este și cazul celor de la Astra. Dani Coman a anunțat că echipa sa a stabilit două partide de verificare. Astra ar putea juca cu FC Rapid 1923 și Dinamo din Liga 1, asta dacă li se va permite, scrie digisport.ro. Cu toate acestea, mai multe detalii nu se cunosc deocamdată. În afara faptului că președintele Astrei, Coman, s-ar fi înțeles deja cu vișiniii pentru acest meci precursor restartului de sezon.

Dani Coman: ”Să vedem dacă vom juca”

Trei meciuri ar fi foarte bine venite, timpul nu ne permite și vom face doar unul sau doua. Am stabilit un amical cu Rapidul, dar să vedem dacă putem juca. Discuțiile au fost ca să jucăm doar cu echipele de Liga 1, care au făcut trei testări. Și Rapid a făcut, să vedem dacă vom putea juca. Am vorbit și cu Dinamo pentru un amical. Rămâne de văzut”, a declarat Coman la Digi Sport Special.

Coman: ”Am discutat pe tema spectatorilor”

Dani Coman susține că în ședința pe care au avut-o cluburile cu LPF s-a discutat și despre revenirea publicului în tribune, dar nu s-a ajuns la nicio hotărâre.”Era imposibil să-i mai ținem în cantonament, nu cred că vreo categorie socială a făcut trei teste, așa cum au făcut sportii, trei teste în 14 zile. Am discutat ieri și pe tema spectatorilor. Este de neînțeles cum se pot organiza spectacole cu 500 de oameni, iar la fotbal, care e tot în aer liber, suporterii nu pot veni. Fotbalul este tot un spectacol. A fost foarte greu în această perioadă, a mai spus Dani Coman.

Avantajul celor de la FC Rapid 1923 este că în liga a doua sezonul se reia abia pe 4 iulie, față de 13 iunie când reîncepe Liga 1. Practic vor avea la dispoziție trei săptămâni suplimentare pentru a se pregăti cum se cuvine cele cinci meciuri rămase pentru promovare.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.