Fan Zone

Liviu Ungurean, alias „Bocciu”, a expus punctul de vedere al suporterilor

Contactat telefonic în cadrul emisiunii, Liviu Ungurean, zis și „Bocciu”, unul dintre liderii galeriei rapidiste, a dezvăluit de unde a pornit ideea numirii lui Daniel Pancu în funcția de președinte. ”A fost dorința tuturor suporterilor rapidiști ca noi să îl susținem în considerăm pe Daniel Pancu. Pentru că suntem de părere că Rapidul trebuie condus de rapidiști autentici. Salutăm bucuroși numirea lui Daniel Pancu în funcția de președinte.”

Ungurean: „Domnul Pancu ne-a spus să stăm liniștiți, că nu pleacă”

„Am avut niște discuții cu domnul Daniel Pancu, în care el ne-a spus să stăm liniștiți, că el nu va pleca de la Rapid, chiar dacă nu a fost o perioadă favorabilă în poziția de antrenor. Și a spus că va veni în continuare în galerie, să susțină Rapidului, pentru că el nu pleacă, fiindcă Rapidul este viața lui. Și atunci noi ne-am gândit că el trebuie să conducă la Rapid, să aibă o funcție de conducător. Conducerea și el au făcut front comun, pentru că la Rapid e o familie. Ei trebuie, în continuare, să fie toți pe o poziție și să ducă Rapidul în Liga 1.”

Liviu Ungurean cere mediere între Pancu și Florin Manea

„Noi nu credem că între Daniel Pancu și Florin Manea este chiar așa o mare dispută. Ei trebuie să se pună la masă, că sunt bărbați amândoi, și să discute, să își împartă fiecare sarcinile la Rapid. Fiecare trebuie să știe exact ce are de făcut la Rapid, pentru că aici avem nevoie de liniște. Trebuie să fim în continuare un club puternic, pentru că pe noi tradiția și istoria ne obligă să fim puternici., a spus Liviu Ungurean, la ProSport LIVE.

Nu în ultimul rând, Liviu Ungurean a vorbit și despre numele viitorului stadion, fiind de acord cu cel vehiculat de conducere: „Rapid are extrem de multe legende și nu ar fi drept să dăm doar numele uneia stadionului. De aceea eu personal cred că ipoteza de Rapid Arena este cea mai bună.”

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.