Victor Angelescu a dezvăluit ce prime au rapidștii pentru promovare

Victor Angelescu
Victor Angelescu

Victor Angelescu, finanțatorul FC Rapid 1923, a fost invitatul emisiunii ProSport Live. El a vorbit, printre altele, despre sumele pe care le vor încasa jucătorii în cazul unei promovări în Liga 1. Întrebat dacă a pregătit niște prime speciale pentru promovare, Victor Angelescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Sigur. Dar ei aveau prime speciale și înainte, să știți”. Apoi a explicat: „Avem un sistem de bonusare foarte bun pentru jucători și chiar au niște prime substanțiale dacă reușesc promovarea”.

Victor Angelescu a anunțat 10.000 de euro ca suma minimă

„De obicei, nu îmi place să vorbesc despre asta, dar pot să spun că au niște sume destul de bune. Majoritatea jucătorilor au peste 10.000 de euro de fiecare, pentru promovare. Depinde de numărul de minute jucate”, a spus Victor Angelescu, la ProSport Live. În urma deciziei luate de către Federația Română de Fotbal, echipele de pe primele șase locuri ale clasamentului din Liga 2 vor disputa un play-off pentru promovarea în Liga 1. Acest play-off se va juca într-o singură manșă, astfel că fiecare echipă va avea de jucat câte cinci meciuri. Punctele se vor înjumătăți.

În acest moment, FC Rapid 1923 este pe locul 6, însă se află la numai un punct de locul 2, care asigură promovarea directă

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!