VIDEO | Adrian Iencsi, interviu în direct pentru suporterii rapidiști

iencsi
Adi Iencsi

Adrian Iencsi este o legendă a Giuleștiului. Unul dintre cei mai mari fundași din istorie, unul dintre cei mai titrați fotbaliști pe care Grantul i-a văzut. Deși este de o greutate incomensurabilă în frumoasa poveste rapidistă care se scrie de aproape 97 de ani, niciodată nu a refuzat un interviu, o discuție cu suporterii. Sau, mai ales, să discute despre istoria Rapidului. Știu asta din experiență. Acum, pe pagina de Facebook FC Rapid 1923, fostul mare fundaș a stat la taclale timp de mai bine de o oră jumate.

Adrian Iencsi, despre Robert Ilyeș, Daniel Pancu și numărul 23!

Printre poveștile expuse, câteva sunt de-a dreptul memorabile. Unele au fost împărtășite mai des, altele mai rar. De aceea este obligatoriu să te uiți la acest nou interviu de colecție. Adi Iencsi vorbește despre poreclele avute, printre care cea mai tare pe care i-a pus-o Nae Manea. Pe urmă, s-a discutat despre relația cu Robert Ilyeș, Daniel Pancu, ori alți colegi pe care i-a avut în cei opt ani în care a jucat la Rapid. Legendarul fost jucător povestește și cum a ales numărul 23, pe care l-a avut în Giulești, poveste despre care deja am scris aici. Legat de acest subiect, Adi a făcut o analogie între numele său și numărul purtat, cu anul de naștere al Rapidului.

Schimbul de tricouri cu Michael Owen

A este prima literă din alfabet, iar I a 9-a! Așadar, A.I.23 se poate citi și… 1923. 🙂 Pe lângă momentele frumoase, inclusiv cele 30 goluri marcate în total pentru echipă, din postura de fundaș central, Iencsi a povestit și despre anumite momente tensionate pe care le-a avut. Dar pe care, imediat, le-a regretat. Veți mai afla și detalii legate despre dubla cu Anderlecht sau despre schimbul de tricouri făcut cu omul său direct de pe Anfield Road, Michael Owen. Cel mai în formă atacant din lume în 2000!

CITEȘTE ȘI  Mihai Iosif, plin de pasiune, dar fără clișee: "Dacă aveam o baghetă magică o înviam pe mama!"

VIDEO cu interviul cu Adrian Iencsi